שיר פתיחה...

מקו9לת

New member
שיר פתיחה...

יש מצב שמישהו יעלה לינק לשיר פתיחה של התוכנית? או שיכול לשלוח לי בבקשה? אני רוצה גם את של התוכנית וגם את של דווקא מגריזו אם מישהו יכול אני אשמח מאוד תודה :)

מקו9לת

New member
לאף אחד אין???

קשה לי להאמין... תודה בכל אופן אני כבר אחפש במקום אחר... יום טוב

הנה בבקשה...

יש לי את השמות אבל אין לי את השירים...=/ 'בלעדיך' -זה השיר פתיחה של מכל הבנות בעולם ו'One Way Or Another'-זה של קחי אותי מקריזו..והמבצעת היא:Blondie. מקווה שאיכשהו עזרתי...

מקו9לת

New member
יש לי את השמות...

רציתי את השירים... לא חשוב כבר אני אמצא איכשהו

יש לי את המילים אם זה עוזר במשו.../images/Emo41.gif

בלעדייך/כוורת כששוב עצוב בחוץ והסתיו חולף בחוץ בלעדייך ואני רוצה בך ואת כל כך רחוקההה... לא רוצה להיות לבד עכשיו, אני קורא לך ואת לא עונה, את עזבת, הלכת מזמן. כי בלעדייך כל העיר הזאת ריקה, והרחובות בה יתומים ברגע של געגועים, ברגע של דממה אקרא לך שובי אל העיר הזאת עכשיו אליי. שבפנים עצוב וקר והלילה שוב נגמר בלעדייך ואני מרגיש עצוב, רחוק ומנותק.. כמה עצב יש באהבה אני לבד פתאום בבית חם ואני אוהב אותך.. כי בלעדייך כל העיר הזאת ריקה, והרחובות בה יתומים ברגע של געגועים, ברגע של דממה אקרא לך שובי אל העיר הזאת עכשיו אליי. כשהלכת, אמרתי בואי... רציתי ש...תשארי כאן לידי לאהוב תמיד לאהוב אותך תמיד. כי בלעדייך כל העיר הזאת ריקה, והרחובות בה יתומים ברגע של געגועים, ברגע של דממה אקרא לך שובי אל העיר הזאת.. כי בלעדייך כל העיר הזאת ריקה כשאני מלא געגועים ואת לא ליידי אקרא לך שובי אל העיר הזאת עכשיו אליי... שובי אל העיר הזאת עכשיו אליי.

הייי!!

יש לי את המילים, ויש לי את השמות של השירים.. אבל למישהו יש את השירים עצמם??!?! פליזזזזזזזזזזז!!!!

למעלה