שיר פתיחה ... :)

שיר פתיחה ... :)

היי בנות :) מצטערת על הבורות , אבל .. מישהי ידעת את הפירוש של השיר פתיחה של הסידרה ? http://www.youtube.com/watch?v=B6pZ-JRsYh0 זה השיר ... 3>

Shiri from the block

Active member
הו תירגמתי את זה פעם../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif כנראה שזה היה במסנג'ר למישי חח, ואין לי זמן עכשיו לתרגם.. אז אם עד מחר לא יתרגמו לך אני אתרגם../images/Emo13.gif

Shiri from the block

Active member
כן כן סורי,פשוט לא היה לי זמן../images/Emo10.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif מחר אני אתרגם לך

the l word 10

New member
שאלה אם תוכלי לעזור ליי

איך אני יכולה להוסיף אנשים כאילו חברים אבל כאילו מהקומנות של ישנן בנות??? מחכה לתשובהה ביייי [=

vitekriver

New member
הנה אני אתרגם לך

Girls in tight dresses Who drag with mustaches Chicks drivin' fast Ingenues with long lashes Women who long, love, lust Women who give This is the way It’s the way that we live Talking, laughing, loving, breathing, fighting, fucking, crying, drinking, riding, winning, losing, cheating, kissing, thinking, dreaming. This is the way It’s the way that we live It’s the way that we live And love בנות בשמלות צמודות שנסחבות עם שפמים חתיכות שנוהגות מהר אינגניאוס עם ריסים ארוכים נשים שעורגות, אוהבות, משתוקקות נשים שנותנות זה הדרך זה הדרך שאנחנו חיות מדברות, צוחקות, אוהבות, נושמות רבות, שוכבות, בוכות, שותות נפטרות, מנצחות, מאבדות, בוגדות מתנשקות, חושבות, חולמות זה הדרך זה הדרך שאנחנו חיות זה הדרך שאנחנו חיות ואוהבות. בדקתי ואינגניאוס זה מישהי תמימה או מטורפת בקיצור ג'ני

limors2

Well-known member
הממ.

לפי ההקשר, זה לא יותר הגיוני שdrag זה להתחפש לגבר, ולא הגרירה לפי התרגום המילולי?

vitekriver

New member
זה תרגום חופשי

לא חשבתי על דראג וזה..אני לא מבינה בזה כל כך

Shiri from the block

Active member
אחלה תירגום../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif חוץ מהמשפט השני שזה באמת "דראג עם שפם" אבל שטויות, תודה!

למעלה