שיר פרידה 2

שיר פרידה 2

גולשים וגולשות יקרים להתראות לכם היה קשה להתעלם מהיחס המשפיל/מטריד שלכם מה שהופך את הניק שלי כאן ללא זמין עבורכם בפורום הרשמי של מירי מסיקה לא יהיו בעיות כאלה אל תדאגו. ואני מקווה שאת ההודעה הזו לא יסירו כמו את הודעותיי האחרונות מקווה שעוד יש קצת רוח צעירה ובריאה בפורום הזה יום נעים ויפה ממני עידית

ומעניין...

מי יספר לכם על חודשי ההקלטות הקרובים של זמרת השנה על הסקיצות המוכנות לתקליטה השני והמצופה של דיוות העל וכמובן מי ישתף אתכם במידע העסיסי מאחורי הקלעים

תגידי בת כמה את? את מתנהגת כמו ילדה

בת שנתיים! אל תספרי לנו ואל תשתפי אותנו את לא עושה לנו טובה אנחנו נתעדכן בלעדייך.

מידע עסיסי../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דניאל תזהרי את צוחקת עלייה היא לא

תביא לך מידע עסיסי
. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
.

חחחחחח זה מזכיר לי

שפעם אחת היינו צריכים למלא דפים בהיסטוריה בשיעור אז היא קראה את מה שכתבתי והיא כזה אמרה לי" חסר לי פה בשר.. חסר לי תוכן עסיסי" אז אמרתי לה "לכי תאכלי סטייק!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה צחקתייייייי למזלי גם היא צחקה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo122.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

יחס משפיל? למה?

תמיד הודנו לך על המידע ולא זכור לי שמחקו את ההודעות שלך. בכל אופן באמת חבל...

perrinat

New member
היי שלום../images/Emo67.gif

ובהצלחה בפורום הרשמי. אשמח לא להתעדכן ממך יותר! ]רוח בריאה אמרת?
LOL
]

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

רוח בריאה..לא זה באמת חזק

אני לא מבינה על מה את מדברת

סלחי לי אבל עדיין לא ראיתי תגובה משפילה\מטרידה או איך שאת קוראת לזה לאף אחת מההודעות שלך בפורום.. את כל הזמן רושמת הודעות שמעליבים אותך ופוגעים בך וכו' ואני לא מבינה על מה את מדברת בכלל.. וזאת כבר פעם רביעית אם אני לא טועה שאת "מאיימת" ללכת אז מה אני אגיד לך, שלום ושיהיו לך חיים נפלאים

ביי ביי../images/Emo13.gif

בהצלחה בפורום הרשמי
. עכשיו שאת עוזבת תהיי בטוחה שיהיה יום נעים ויפה
.

hilali1

New member
"היום הזה הוא התחלה בדף חדש

אתה נוגע ביום הזה תישא תפילה..."

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

שיר מטורף אגב

למעלה