שיר פצצה!!

NuckBunnies

New member
אוקי אני לא יכול יותר...

ג´ניפר לופז - זבל. ג´ה רול - זבל. נימוק? ג´ניפר לופז. האישה והתחת. אבל בהחלט לא הקול. אין לה טווח קולי בגרוש. היא לא יודעת לשיר. אבל זה רק תרוץ, ראו מיסי אליוט, אשר האל לא בירך אותה בקול מדהים אך היא עדיין מדהימה. מה מבדיל את מיסי אליוט מג´ניפר לופז (חוץ מהגוף)? קוראים לזה כישרון. טכניקה. יכולת. ג´ניפר לופז מקבלת אפס בכל השלושה. הפוזה של אני-מאגניבה-וכוסית-תנשקו-לי-את-נעלי-הגוצ´י נמאסה לפני שבכלל שמענו אותה פותחת את הפה שלה. ג´ה רול. היצור והאגדה. זה רק אני או שהוא אשכרה שר יותר טוב מג´ניפר לופז? עם קול מסוקס של עישני-חמישים-ג´ויינטים-איזה-מאגניב-אני הוא תוקע שורות (לא רק של סמים, ד"א) שפשוט עצוב לשמוע. הוא משוייך למשולש הזהב, די אמ אקס-ג´ רול-מיסטיקאל. השילוש הזה שרואים ששמע NWA ואמר "וואי גם אני יכול". אז זהו, שלא. ועזבו את העובדה שג´ניפר לופז תוקעת סמל עם האצבעות תראו-איזה-מניקור-10000$-עברתי, שגורמת לי להיקרע כל פעם מחדש, זה חרא חרא חרא שיר. אני אשכרה מעדיף לשמוע את החדש של בריטני ספירס. וחלאס, נראה לי שאיזה 3 ילדים החליטו ליחצ"ן את השיר הזה, וכל יומיים מופיעה הודעה חדשה בנושא. נמאס. NuckBunnies השמאלני יפה נפש וחסר טעם מוסיקלי

NuckBunnies

New member
סליחה סליחה שכחתי

לא ג´ניפר לופז - ג´י לו. עכשיו היא תביא עלי את כל הפיפס שלה שיתקעו לי מכות. רק שלא תישבור ציפורן.

היית בתרדמה חודשיים או מה?

השיר הזה עתיק יומים... אל תביני אותי לא נכון, אני עוד שומע אותו פה ושם אבל "קאם און" לא צריך להמליץ עליו, אני בטוח ש99% מהאנשים פה מכירים אותו... בכל זאת, תודה על ההמלצה...שיר ענק

da^Lord

New member
סליחה???????

יש לך משהו נגד בריטני? אגב האחרון שלה דווקא נחמד.. (הקליפ), השיר גם לא בלתי סביר.

NuckBunnies

New member
יש ויש

למרות שיש כמה קטעים לא איומים כל כך בסינגל החדש מה לעשות הנפטונז הפיקו

mc-yan

New member
אם כבר אז ... תבדוק טוב על מה אתה..

מ--ד--ב--ר כ--י ............. אצל גה רול רוב השירים הם שירי אהבה אפשר לומר במיוחד באלבום השני שלו רול ששם 80% מהשירים מוקדשים לאישתו !! חוץ מזה אולי יש לו 3-4 שירים ששם יש הוא שר אגו-טריפ !! אז אחי פשוט פעם הבאה תיבדוק ........ אוקיי.. mc-yan החושב שרול זה המלך ! אבל אולי טועה.

NuckBunnies

New member
אמרתי פעם אחת "גנגסטא"?

וזה שהוא שר שירי אהבה לא אומר שהם לא זבל מזובל.

עוNר

New member
חחחחחחח......... כ-ל כך נכון!!

אבל שכחת את החבר´ה מוזהבי השיניים של CASH MONEY, בתוספת בקבוקי השמפניה, הדולרים המרשרשים והכתוביות הנוצצות, להם יש כישרון קח לדוגמה את חברינו הטאג פימפ ניגר: JUVENILE - איזה ראפר! מראה של אחד שלא היה אצל רופא שיניים חמישים שנה (הוא לא לבד, סתכלו על חברים שלו מהקאש מאני!) וקיבל איזה אגרוף רציני שעיקם לו ת´פנים - ואז הוא החליט לעשות ראפ. אווו איזה טוב זה יצא. אבל במקביל חברים שלו (עוד פעם מקאש מאני...) הציאו לו להיות פימפ, מה שיצא זה שהוא ראפר-סרסור עם הרבה שמפניה ובחורות. גבבבבבבבבבר. שלא נדבר על נלי, זה ממש הוט שיט! יום אחד הוא חרש את השדה ליד סנט-לואיס עם החמור שלו, פתאום החמור עשה "אי-אה", יופי, עליתי על גימיק! עכשיו אני הולך להוציא סינגל שמיליון ילדים יזמזמו כל היום, לא משנה שהם נשמעים כמו חמורים קטנים.

ReAl g

New member
אח שלי הוא כבר ישן.....

תמשיך לישמוע בויאקה ונלי

MaSta

New member
לא בדקתי רשמית אבל

לפי הסאונד, ההפקה של השיר החדש של בריטני שייכת לנפטונז שהצהירו משהו שהם יעבדו איתה על האלבום החדש באיזה טקס מחורבן של אמטיוי. חוץ מזה פשוט עלובים הנסיונות של בריטני ולופז העכוזנית למכור סקס בקליפים וזה נראה כמו שזה נשמע חרא. ג´ה רול גם כן עוד אחד שהתחרבן לגמרי מאז Holla Holla ומנסה להיות כמה שיותר אר´נ´בי (לא מזכיר את השאגי האחרון?) וזה פשוט חבל כי יש לו אחלה פוטנציאל בנישת הצרודים השרוטים נוסח די.אמ.אקס, שיין וכולי.

למעלה