שיר עפ"י הפורום

nogao10

New member
שיר עפ"י הפורום

טוב.... חזרתי אחרי הפסקה של שבוע.... מסיבות...אמ, אישיות, נגיד?? אנחנו חוזרים בזמן לתקופה טובה יותר.... תקופה בה לג'ון היה שיער ארוך... ודייב באמת היה מועמד רציני לתואר חתיך הלהקה..... תקופה בה לריצ' היה שיער ארוך וחולצות גרוזיניות... מה שלא ממש השתנה עם השנים... ובכל זאת, תקופה שממנה יצא אחד משירי האהבה היותר מדהימים שיש, ובטח תסכימו איתי אם אני אגלה לכם שהיום אנחנו מדברים על I'll Be There For You השאלות רגילות, חובה עליכם לענות!! כי אם מישהו לא מכיר את השיר הזה, אז חובה עליו לשמוע אותו עכשיו ומהר!!!!
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה או אוהבים אותה במיוחד?
ושורה שמפריעה לכם ואתם לא מתחברים אלייה בכלל?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
את מי מהלהקה הכי שומעים בשיר (ברור שג'ון, אבל מי הכי בולט בביצוע)?
מתי הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתם תשיר?
משהו שהייתם מוסיפים לשיר?
אייקון שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
למי הייתם מקדישים את השיר?
הערות על השיר?
ציון לשיר 1-10? המילים של השיר- כאן כאן כאן בהצלחה!

LIRONSH100

New member
תודה נוג... ועונה...

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה או אוהבים אותה במיוחד? ואי שאלה קשה.. כל הפיזמון.. I'll be there for you These five words I swear to you When you breathe I want to be the air for you I'll be there for you I'd live and I'd die for you Steal the sun from the sky for you Words can't say what a love can do I'll be there for you ושורה שמפריעה לכם ואתם לא מתחברים אלייה בכלל? אין דבר כזה- שיר מושלם.. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? הוא מושלם כמו שהוא! את מי מהלהקה הכי שומעים בשיר (ברור שג'ון, אבל מי הכי בולט בביצוע)?רי'צי מתי הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתם תשיר?ואי אממ האחרונה היום והראשונה לא זוכרת- אבל ישר התאהבתי בשיר! משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום! בעצם -אי בי דאר פור יו ג'ון.. אייקון שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אף אחד אחר אחרים היו הורסים את השיר... ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? כולם! אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?לא הייתי משנה כלום... למי הייתם מקדישים את השיר? לג'ון אהובי... הערות על השיר? למה הום כתבו את זה על כיעורי למה? (וזההכוונה גם דורת'י וגם שר!) ציון לשיר 1-10?9.9 בגלל על מי שנכתב השיר... וד"א זה השיר הכי רומנטי בעולם ולא כתוב בו אפילו פעם אחת אי לאב יו.. כי זה ברור... ואני מוסיפה תמונה של האדם שאני חושבת עליו כשאני שומעת את השיר... סתם כי בא לי... נ.ב תזכרו את התמונה הזו.. במיוחד את הג'קט הזה...

nogao10

New member
למה לא עונים???

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה או אוהבים אותה במיוחד? You say you've cried a thousand rivers And now you're swimming for the shore ושורה שמפריעה לכם ואתם לא מתחברים אלייה בכלל? wish I'd seen you blow those candles out ...... הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? ממש לא! האיטית לא רעה, אבל למה להרוס? את מי מהלהקה הכי שומעים בשיר (ברור שג'ון, אבל מי הכי בולט בביצוע)? ריצ'......... מתי הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתם תשיר? לפני יומיים לפני שיצאתי לבית ספר.... איזה שיר!!!! משהו שהייתם מוסיפים לשיר? הייתי מוסיפה את ריצ' לידי כשאני שומעת אותו אייקון שהכי מתאים לשיר?
אווווווווווווווווווווו אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? איזה בת... אני יודעת שזה נשמע נורא, אבל ריאנה יכולה לעשות את זה לא רע ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אביב גפן ומייקל ג'קסון יקירנו! אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? יש מצב לשם אחר? לא!!!! למי הייתם מקדישים את השיר? לי!!!!!! אמ..... שריצ' יקדיש אותו לי!!!!!! הערות על השיר? שובר לב, השיר הזה.......... When you breathe I want to be the air for you ציון לשיר 1-10? 100,000,000 (מעריצים לא יכולים לטעות, ועכשיו אתם יודעים למה........)

inbal287

New member
האמת?

אני לא כזה אוהבת את השיר הזה
איך אני ההפך מרוב הבנות כאן יואו.

nogao10

New member
בדיוק!!!!!

זה הרעיון, לענות, בעיקר אם אתה לא ממש אוהב את השיר...... הפינה לא נקראת תענה את אתה אוהב את השיר- ויש לזה סיבה. אני רוצה יותר מתגובות של "שיר מדהים, שיר מעולה, שיר שהייתי מתה בשבילו!". יש לי שאלה, ותעני בכנות, נמאס לך קצת מבון ג'ובי?

למעלה