שיר עפ"י הפורום
הבנתי את הראש שלכם, והבנתי את העיקרון... אז מהיום יש הסבה לפינה החמודה שלנו. עד עכשיו זה היה הכר את השיר, מהיום אנחנו עוברים לשירים מוכרים מראש, כי הראיון זה שיהיו תגובות, אני שונאת לדבר אל עצמי...... אז היום אנחנו חוזרים (או אולי מגיעים?) לתקופה מופלאה, בה ג'ון נראה מדהים כרגיל, ריצ'י נראה +++, דייב היה נראה מעולה + ויטקו..... טיקו נשאר טיקו. תוכלו לקרוא לשיר הזה השיר הכי חפור במזרח התיכון, השיר הכי הכי.... אבל הנה היום הוא כאן, ואני מדברת על השיר המקסים, החפור והמיוחד Always השאלות:
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה או אוהבים אותה במיוחד?
ושורה שמפריעה לכם ואתם לא מתחברים אלייה בכלל?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
את מי מהלהקה הכי שומעים בשיר (ברור שג'ון, אבל מי הכי בולט בביצוע)?
מתי הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתם תשיר?
משהו שהייתם מוסיפים לשיר?
אייקון שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
למי הייתם מקדישים את השיר?
הערות על השיר?
ציון לשיר 1-10? אם אתם לא עונים הפעם אז אני ארצח אותכם
..... לא, אבל אתם חייבים לענות ,כי כולם כאן מכירים את השיר, ואם אתם לא מכירים, אתם חייבים לעשות הערכה מחודשת, למה אתם כאן?? המילים לשיר האהוב, כאן כאן כאן אבל יש מצב שאתם זוכרים את כל השיר בעל פה מהסוף להתחלה! ומהאמצע בזיגזג!!
הבנתי את הראש שלכם, והבנתי את העיקרון... אז מהיום יש הסבה לפינה החמודה שלנו. עד עכשיו זה היה הכר את השיר, מהיום אנחנו עוברים לשירים מוכרים מראש, כי הראיון זה שיהיו תגובות, אני שונאת לדבר אל עצמי...... אז היום אנחנו חוזרים (או אולי מגיעים?) לתקופה מופלאה, בה ג'ון נראה מדהים כרגיל, ריצ'י נראה +++, דייב היה נראה מעולה + ויטקו..... טיקו נשאר טיקו. תוכלו לקרוא לשיר הזה השיר הכי חפור במזרח התיכון, השיר הכי הכי.... אבל הנה היום הוא כאן, ואני מדברת על השיר המקסים, החפור והמיוחד Always השאלות: