שיר עפ"י הפורום

nogao10

New member
שיר עפ"י הפורום

הבנתי את הראש שלכם, והבנתי את העיקרון... אז מהיום יש הסבה לפינה החמודה שלנו. עד עכשיו זה היה הכר את השיר, מהיום אנחנו עוברים לשירים מוכרים מראש, כי הראיון זה שיהיו תגובות, אני שונאת לדבר אל עצמי...... אז היום אנחנו חוזרים (או אולי מגיעים?) לתקופה מופלאה, בה ג'ון נראה מדהים כרגיל, ריצ'י נראה +++, דייב היה נראה מעולה + ויטקו..... טיקו נשאר טיקו. תוכלו לקרוא לשיר הזה השיר הכי חפור במזרח התיכון, השיר הכי הכי.... אבל הנה היום הוא כאן, ואני מדברת על השיר המקסים, החפור והמיוחד Always השאלות:
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה או אוהבים אותה במיוחד?
ושורה שמפריעה לכם ואתם לא מתחברים אלייה בכלל?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
את מי מהלהקה הכי שומעים בשיר (ברור שג'ון, אבל מי הכי בולט בביצוע)?
מתי הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתם תשיר?
משהו שהייתם מוסיפים לשיר?
אייקון שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
למי הייתם מקדישים את השיר?
הערות על השיר?
ציון לשיר 1-10? אם אתם לא עונים הפעם אז אני ארצח אותכם
..... לא, אבל אתם חייבים לענות ,כי כולם כאן מכירים את השיר, ואם אתם לא מכירים, אתם חייבים לעשות הערכה מחודשת, למה אתם כאן?? המילים לשיר האהוב, כאן כאן כאן אבל יש מצב שאתם זוכרים את כל השיר בעל פה מהסוף להתחלה! ומהאמצע בזיגזג!!

LIRONSH100

New member
עונה

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה או אוהבים אותה במיוחד? And I'll be there forever and a day always ושורה שמפריעה לכם ואתם לא מתחברים אלייה בכלל? כלום! הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? בדיוק ככה! שישאר... את מי מהלהקה הכי שומעים בשיר (ברור שג'ון, אבל מי הכי בולט בביצוע)?אממ דייב??? מתי הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתם תשיראממ לא ממש זוכרת אבל האחורנה אתמול.. משהו שהייתם מוסיפים לשיר? בגדשה מג'ון עלי... סתם... לרות שזה יכול להית נחמד.. אייקון שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? שלומי בראל ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? זמרים מזרחים... אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?I LOEV YOE למי הייתם מקדישים את השיר? אני חושבת שזה שקוף אבל.. לג'ון... הערות על השיר? למה אין הקדשה עבורי?? ולמה זה נכתב על כיעורי????????? ציון לשיר 1-10? 10000000000000000000000000

NiTz13

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה או אוהבים אותה במיוחד? and I will love you, baby, always... כמה בלתי צפוי, נכון לירוני?
וגם It's been raining since you left me ושורה שמפריעה לכם ואתם לא מתחברים אלייה בכלל? That this old dog kicked up [ואני יודעת שזה סלנג XD] הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? שישאר איך שהוא :] את מי מהלהקה הכי שומעים בשיר (ברור שג'ון, אבל מי הכי בולט בביצוע)? אע, אני מקשיבה רק לג'ון.. חחחח מתי הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתם תשיר? הראשונה היה ב... פסח נראלי.. או סוכות והאחרונה אתמול :) משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום אייקון שהכי מתאים לשיר?
כמה בלתי צפוי
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? שלומי בראלללללל
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אביב גפן
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? הו, לא יודעת.. למי הייתם מקדישים את השיר? לבון.. ולג'קו
הערות על השיר? אפשר הארות? שיר מדהיםםםםםםםםם :p ציון לשיר 1-10? 10!!!

NiTz13

New member
חחחחחחחח אני סתומה

למי הייתם מקדישים את השיר? לבון.. ולג'קו
הכוונה לג'ון XDD

We Never Close

New member
עונה.

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה או אוהבים אותה במיוחד? We can pack up our old dreams and our old lives We'll find a place where the sun still shines. ושורה שמפריעה לכם ואתם לא מתחברים אלייה בכלל? That this old dog kicked up. לא יודעת למה. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא תודה, הגירסא בTLFR ממש לא משהו
. את מי מהלהקה הכי שומעים בשיר (ברור שג'ון, אבל מי הכי בולט בביצוע)? כולם. מתי הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתם תשיר? מזמן. משהו שהייתם מוסיפים לשיר? לא. אייקון שהכי מתאים לשיר?
או
. אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אף אחד. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? נו, כמו כל שבוע. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא יודעת. מה רע באולוויז? למי הייתם מקדישים את השיר? לארנבת שלי
הערות על השיר? הוא טחון. הרבה יותר מידי טחון. וכל הפקאצות מכירות אותו. ציון לשיר 1-10? 7.5, כי הוא נמאס קצת.

עונה

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה או אוהבים אותה במיוחד?I'll be there till the stars don't shine Till the heavens burst
ושורה שמפריעה לכם ואתם לא מתחברים אלייה בכלל? הכל מושלם רק הצעקות הקטנות בסוף מפריעות לי קצת אבל לא היתי מוותרת עליהם
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? בכל גרסה הוא יהיה מושלם
את מי מהלהקה הכי שומעים בשיר (ברור שג'ון, אבל מי הכי בולט בביצוע)?ניראה לי ריצ'י
מתי הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתם תשיר?בידוק שקראתי את השאלה הוא התחיל
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אולי עוד כמה דקות... סתם...
אייקון שהכי מתאים לשיר?
?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? רובי וויליאמס?
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? לא יודעת
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?And I will love you, baby סתם בחרתי שורה מהשיר
למי הייתם מקדישים את השיר? לזה שבתמונה
הערות על השיר? nothing
ציון לשיר 1-10? 10.5 כמו כל שיר של הלהקה

טרודייי

New member
Me../images/Emo3.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה או אוהבים אותה במיוחד? יש פיסקא מיוחדת. Now your pictures that you left behind Are just memories of a different life Some that made us laugh Some that made us cry One that made you have to say good bye. ושורה שמפריעה לכם ואתם לא מתחברים אלייה בכלל? אין כזו בשיר הזה. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?המ, לא היה מפריע לי לשמוע רמיקסים שלו וכאלה, אבל לא הייתי משנה את המקורי. את מי מהלהקה הכי שומעים בשיר (ברור שג'ון, אבל מי הכי בולט בביצוע)? חחח המ, אתם לא תהרגו אותי אם אני אגיד לכם שאין לי מושג? יופי, כי אין לי מושג. מתי הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתם תשיר? עכשיו אני שומעת אותו. מה
, הייתי צריכה להיכנס לאווירה.
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? המ, כלום. אייקון שהכי מתאים לשיר? *מחפשת אייקון קיטשי בטירוף* הו, מצאתי!
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? איימי לי, כל כך
!
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? ואע, יש מלאן. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?"השיר הכי קיטשי שראיתם אי פעם"
למי הייתם מקדישים את השיר? הערות על השיר? וואו, אין לי מושג. תנו לי להתבשל עם זה קצת.
ציון לשיר 1-10? 9. כואב לי בגלל כל הקיטש לתת לו 10, אבל נו, מילא.

nogao10

New member
~~עונה~~

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה או אוהבים אותה במיוחד? What I'd give to run my fingers through your hair To touch your lips to hold you near ושורה שמפריעה לכם ואתם לא מתחברים אלייה בכלל? Till the heavens burst- למה????? זה היה כל כך יפה בלי זה הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא אהבתי את האיטית אז מהירה יותר, אולי גרסאת טרנס שתהרוס את השיר?? חחחח את מי מהלהקה הכי שומעים בשיר (ברור שג'ון, אבל מי הכי בולט בביצוע)? אין בכלל שאלה, דייב דייב ועוד פעם דייב מתי הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתם תשיר? פעם אחרונה לפני כמה ימים, פעם ראשונה לפני שנתיים + כשקניתי את קרוס רואד משהו שהייתם מוסיפים לשיר? מה זאת אומרת?? הייתי מוסיפה את עצמי בקליפ!!! אייקון שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אפשר לומר דייב? כבר שמעתי וזה מעולה ברמות!!! ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אביב גפן, כמובן אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אין מצב למי הייתם מקדישים את השיר? לכל מי שחווה אהבה נכזבת בחייו! הערות על השיר? חפור, חפור מידי, וחבל! ציון לשיר 1-10? 8, רק בגלל החפירה המטורפת ביותר!!!

למעלה