שיר עפ"י הפורום

inbal287

New member
שלי../images/Emo9.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ שורה מועדפת? When he holds you close, when he pulls you near When he says the words you've been needing to hear I'll wish I was him 'cause those words are mine To say to you till the end of time למה דווקא היא? כי זה פשוט קטע כ"כ רומנטי וזה... ואני בת... אז נו, אנחנו אוהבת כאלה דברים *מצחקקת ומסמיקה*
שורה פחות מועדפת/ מעצבנת? את רצינית? אין דבר כזה! למה דווקא היא? - הייתם רוצים לשמוע לו גרסה שונה? פרטו. אולי גרסת מטאל! יה! אוהבים את הקול של ג'ון בשיר? כ"כ
מה הייתם מוסיפים לשיר? כלום
אייקון שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? HIM, Children Of Bodom אמן שהיה הורס את השיר? אממ אין מישהו ספציפי אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? ליודעת. אני אוהבת את השם הזה, פשוט ומעביר את המסר
. למי הייתם מקדישים את השיר? ל... ל... לאקס :$ ציון לשיר 1-10 10
האם השיר הוא בין המועדפים שלכם של בונג' או בכלל? יאפ. גם של בונג' וגם בכללי

LIADSES

New member
שלייי...

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ שורה מועדפת? כל השורות! אבל הכי הכי הכי הכי שאני מתחבר זה: "איף יו טולד מי טו..." למה דווקא היא? לא יודע, פשוט אהבתי את זה.. שורה פחות מועדפת/ מעצבנת? אין! למה דווקא היא? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה שונה? פרטו. לא! מושלם ככה... אוהבים את הקול של ג'ון בשיר? בטח, זה אחד השירים שאני לא רואה זמר אחר מבצע את זה, בכלל הכל שלו זה בין היפים ביותר ששמעתי... אם לא הכי יפה. מה הייתם מוסיפים לשיר? כלום. אייקון שהכי מתאים לשיר? שונא להשתמש באייקונים, אני פשוט יגיד, זה עם הלבבות בעיניים. אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? gund & roses לא יודע למה. אמן שהיה הורס את השיר? פיפטי סנט אני יודע.. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? :| למי הייתם מקדישים את השיר? שותק. ציון לשיר 1-10 1000 האם השיר הוא בין המועדפים שלכם של בונג' או בכלל? בכלל.. בין ה10 הראשונים אצלי!

loving angel

New member
../images/Emo23.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ שורה מועדפת? And I know when I die, you'll be on my mind And I'll love you Always למה דווקא היא? כי היא פשוט כל כך נכונה
שורה פחות מועדפת/ מעצבנת? מה הסיכוי שיהיה מצב שכזה?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה שונה? פרטו. לאאא לאא
אוהבים את הקול של ג'ון בשיר? מדהים כמו תמיד..סקסי ביותר
מה הייתם מוסיפים לשיר? הוא מושלם...שום תוספת אייקון שהכי מתאים לשיר?
וגם כמובן
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?ממ...אולי מריה קארי?? (לא להרוג אותי!! סתם מחשבה..) אמן שהיה הורס את השיר? בריטני ספירס... אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?קשה לי לחשוב על שם אחר...זה בדיוק מתאים... למי הייתם מקדישים את השיר? מישהו ש
ציון לשיר 1-10: 1.000.000.000
האם השיר הוא בין המועדפים שלכם של בונג' או בכלל?יייסס
אהבתי

keroit

New member
את מרשה לי לגנוב קצת??../images/Emo8.gif

ממש אהבתי את הרעיון לשרשור, והייתי רוצה ליישם אותו גם בפורום גרין דיי (אולי בצורה קצת שונה, אבל על אותו רעיון). בשרשור אני אתן לך קרדיט והכל- מרשה לי?

Fairy Of Music

New member
חח זה לא הרעיון שלי :$

אני יותר גנבתי אותו מענבלירון (
), אבל נראה לי שזה בסדר...

keroit

New member
את ענבל או לירון? ../images/Emo6.gif

או שפשוט- ענבלירון?

למעלה