שיר על רעי

aminut

New member
שיר על רעי

שלום לחברי הפורום. אשמח אם מישהו יכתוב לי את צעדי הפזמון של הרקוד "שיר על רעי" תודה הרצל

שיר על רעי

מילים: דני בירן לחן: חיים אגמון מחול: חיים שריון ביצוע: הגבעתרון שיר על רעי שיר על רעי, על כאב הבשורה. שירו על חרב גבורים כאריות לחמו בגבורה, דרך הם קלו מנשרים. על יהונתן אשר לי הוא כאח, אהבתי מנשים. אל תבשרו, כי בתוך עיר וכרך, גיל יעלזון בנות פלשתים. תבוא קללה על ראש ההר, על ראש ההר. טל התרומות לא ירד, גם לא מטר, גם לא מטר, על מות רעי הטוב. על הסלעים, על אבני מדרונות, חרש שוכבים להם אחי. שמש, קרניה עוברות אחרונות, חרש לוטפות דמעות פני. עיני הדולקות כשלהבת הנר, נר הבוער אש תמיד. צר לי עליך אחי יהונתן, כמו שבועתו של דוד. תבוא קללה על ראש ההר, על ראש ההר. טל התרומות לא ירד, גם לא מטר, גם לא מטר, על מות רעי הטוב. כמו גם שאול וכמו בנו יהונתן, להט הא של יום קשה. כך גם נפל בין תמרות העשן, על הגלבוע גם משה! שביל שעובר, ואדום הוא מדם, אלף דורות ושנים, אך אם הקרב עוד לא תם, לא ילמדוהו בנים. תבוא קללה על ראש ההר, על ראש ההר. טל התרומות לא ירד, גם לא מטר, גם לא מטר, על מות רעי הטוב.

לאה S

New member
הבקשה היא ל צ ע ד י הפזמון , לא

למילים. מצטערת שאינני יכולה לעזור אבל אין לי רישום צעדים של ריקודים... ד'בלה, איפה אתה???

"שיר על רעי" - רישום

השיר והריקוד חוברו לזכרו של סא"ל משה פלס ז"ל, שנפל בקרב עם מחבלים על הר הגלבוע. מוקדש גם(ממני) לזכרם של הנופלים בעזה. יהי זכרם ברוך ! לחן: חיים אגמון מילים: דב בירן ביצוע: הגבעטרון מחבר: חיים שיריון(1978) צורת קבוצה: מעגל מבנה הריקוד: בית אחד; 3 חלקים משקל: 4/4 חלק א' צד ימ לממ.; אחיזה רגילה 1 שמ. לאחור תוך כפיפת ברכיים ופנייה לממ. 2-4 הזדקפות: ימ. ימינה; שיכול בשמ. לפני ימ.; ימ. ימינה. 5-6 שמ. לאחור; ימ. ימינה. 7-8 צעדת כפיפה לפנים החל בימ. תוך הנפת ידיים למעלה והורדתן. 9-10 שמ. שמאלה; סגירה בימ. ליד שמ. 11-12 סיבוב שמאלה בשני צעדים החל בשמ. 13-15 שיכול בשמ. מאחורי ימ.; פתיחה בימ. ימינה; פסיעה בשמ. לפנים נכש. 16 סגירה בימ. ליד שמ. תוך התרוממות וחצי פנייה שמאלה ברגליים צמודות. 17-32 כמו 1-16 בסיום ללא הפנייה שמאלה, מסיימים פנים לממ. חלק ב' עמידה רגילה(פנים לממ.) 1-4 צעדת חילוף שיכול החל בימ. ימינה נכש. 5-6 סיבוב ורבע ימינה בשני צעדים החל בימ. 7-8 צד שמאל לממ.: צעדת חילוך מהירה(פולקה )החל בימ. נכש. 9-12 צעדת שיכול חילוף החל בשמ. ימינה נכש. 13-16 שיכול בשמ. לפני ימ.; פתיחה בימ. ימינה; שיכול בשמ. לפני ימ.; שהייה. 17-32 כמו 1-16. חלק ג' עמידה רגילה (פנים לממ.) 1-3 ימ. לפנים; שיכול בשמ. לפני ימ.; ימ. לאחור במקום תוך פנייה שמאלה 4-5 שמ. שמאלה (עכש.) ; סגירה בימ. ליד שמ. 6-8 פונים לממ.: ימ. לפנים; סגירה בשמ. ליד ימ.; שמ. לפנים. 9-12 שתי צעדות חילוף לפנים (לממ.) החל בימ. 13-14 ימ. לפנים בברך כפופה; שמ. לאחור וחצי סיבוב ציר ימינה(גב לממ.). 15-16 ימ. לפנים; שמ. במקום מאחור; ימ. לפנים(כמו צעדת חילוף במקום). 17-18 שמ .לפנים בברך כפופה וחצי סיבוב ציר שמאלה; ימ. במקום 19-20 פנים לממ.: שמ. לאחור בברך כפופה; סגירה בימ ליד שמ. 21-22 שמ. לפנים (פנים לממ.) והרמת ברך ימ. 23-24 תמיכת עקב ימ לפנים; שהייה. 25-32 כמו 17-24 33-40 כמו 1-8 41-44 שלושה צעדים לפנים לממ. החל בימ.; חצי סיבוב ציר ימינה על ימ. 45-46 שמ. לפנים בברך כפופה וחצי סיבוב ציר שמאלה על שמ.; ; ימ. במקום 47-48 פנייה שמאלה צד ימ. לממ. : שמ. שמאלה; סגירה בימ. ליד שמ.

ליאורה ושאר הידענים. האם אוכל לקבל

ממכם הסבר במסר אישי לפחות,או כאן בפורום שגם אחרים ילמדו, איך אני יכול להעביר מסמך מסורק שהוא במקרה גם מכונת צילום ולראות אותו בפורום.איך אתם עושים את הפעולה הזאת.בתודה מראש.

הסבר ../images/Emo26.gif

ליאורה לא עשתה את מה שאתה מתכוון, היא הקלידה את הרישום לתוכן ההודעה. אתה מתכוון לפעולה הבאה: 1. סריקת מסמך בסורק בעזרת תוכנת סריקה ושמירת התוצאה כקובץ תמונה (jpg לדוגמא). 2. צירוץ של הקובץ להודעה בפורום ע"י האופציה "צירוף קובץ" שבתחתית דף כתיבת ההודעה. אם אתה צריך עזרה והכוונה נוספת אתה מוזמן לפנות אלי במסר אישי ואשמח לעזור לך. בהצלחה

למעלה