שיר על נסראללה
משעשע

ayalon6

New member
יאללה יא נסראללה.

תלך מפה יא זבלה.. שפת הכיתה ב' מצחיקה בטירוף :)

DeadWolf

New member
ועוד אחד

http://www.keshet-tv.com/nightclub/LobbyVideo.aspx?MediaID=5661&CatID=1380&Level3=1419 אין לי כוח לעשות לינק טוב תסתדרו

OFIF עלו עליך יקולוניאליסט

אנחנו יודעים שאתה תומך בציוניעם בתוקפנות שלהם נגד החיזבאללה אתה תומך בהמשך הכיבוש של חוות השבעא (המקום ה-36 הכי קדוש לאיסלאם) ע"י הישות הציונית OFIF ילחמו בכל כוח כובש אנחנו נתגבר עליך ונשחרר את חוות שבעא OFIF WE COME,WE TERROR,WE LIBERATE עידו,עדכן אותו בהמשך המטחים על תל מונד

id0a

New member
אתה לא, האוזן הקשבת תמיד כאן.

הייתי בגיחה קטנה עם זוגתי, אבל לא איפה שאתם חושבים נסענו לצפון, דיברנו עם מפקד משמרות המהפכה האיראני, יחייה ספוואי, ועם מפקד עוצבת הגליל, גל הירש, בשיחתנו הגענו להסכמה שמשאירים סוללת קטיושות אחת שמיועדת לבית של וולפי. OFIF's warriors always act and NEVER rest. say HEY, wolfi

OFIF IS ALL ABOUT TRUST

אני שמח לשמוע על ההסכם שלך עם החיזבאללה (איך אורי אבנרי מצא זמן לתרגם?). זה רק מוכיח כמה משא ומתן תמיד עדיף על מלחמה. OFIF כמובן תומך בהידברות עם הערבושים לפני הפעלת כוח,אבל אף אחד מחבריו לא דובר ערבושית.

id0a

New member
לא נתנו לאבנרי הבוגד זמן ללכת

להפגנות המלוכלכות שלו.(בטח זקני נורדיה לא מבינים בכלל איך יצא מהם אחד כזה..). נכון הידברות היא המעלה הראשונה, אך שאין שפות משותפות (אפילו לא כדורגל, כי מה הם מבינים...הם ערבים) אז השפה המשותפת היא -כח-, כך לפחות נבין אחד את רעהו...

id0a

New member
הנה הם שבים משדה הקוצים השרוף

של קטי הקטיושה ליד אביבים, מיוזעים ומאושרים, שליחי האלוהים ומכסחי השדים. OFIF OFIF OFIF

id0a

New member
וולפי רק שלא תשכח מאין באת...

לפני שבעים שנה התאספו כל בני השטן והמליכו את אלוהים עליהם ויהוה בטובו וברוב חסדו נתן לנו את נ נח נחמ נחמן מאומן אש דם ותמרות עשן שק אפר שכול חורבן ושיר חדש ס סמ סמא סמאל מאומן ומזל טוב לכולם ואם ירצה השם גם אנחנו נרקוד בחתונה שלכם אחרי ככלות הכל רק נחמן ימלוך לבדו על המוג'אהדין ולאן פניך מועדות.

DeadWolf

New member
נרדמתי 56 פעמים מהחפירות שלכם!

חופרי הבור בקיריה לדין!

FiFi 59

New member
אוי

אחותי מצאה את זה.. וזה הוביל אותה לאתר הבית על נסראללה.. (כל מיני הפעלות כאלה כמו לדפוק לנסראללה פטיש בראש כשהוא אומר לך יא שרמוטה יא שרמוטה) ישמור אותם האל.

למעלה