שיר על מטריות

ronenlimor

New member
שיר על מטריות

אני מחפשת את המילים לשיר שמתחיל כך: "ילדה אחת ומטריה אחת, יצאו בגשם לטיול נחמד...", ואת שם השיר. אני לא מוצאת את זה בשום מקום וזה ממש דחוף!! תודה, לימור.

m i r y

New member
ילדה ומטריה/דתיה בן דור

ילדה אחת ומטריה אחת יצאו בגשם לטיול נחמד. פגשו בקצה השביל ילדה בתוך מעיל שלא היתה לה מטריה, יה! אמרו לה, בואי אתנו יבש אצלנו ויש אצלנו מקום - יש! שתי ילדות ומטריה אחת יצאו בגשם לטיול נחמד פגשו בקצה השביל חבר בתוך מעיל שלא היתה לו מטריה אמרו לו, בוא איתנו יבש אצלנו ויש אצלנו מקום - יש שלושה ילדים ומטריה אחת יצאו בגשם..... פגשו בקצה השביל ילדה בתוך... ארבע ילדים... פגשו... חבר בתוך מעיל... חמישה ילדים ומטריה אחת יצאו בדרך לטיול נחמד כשעלו על ראש ההר הגשם נגמר, והשמש אמרה שלום, אמרו לה בואי אתנו יבש אצלנו ויש אצלנו מקום- יש הבתים חוזרים על עצמם

shal m

New member
ילדים ומטריה\דתיה בן דור

ילדה אחת ומטריה אחת יצאו בגשם לטיול נחמד פגשו בקצה השביל ילדה בתוך מעיל שלא היתה לה מטריה -יה אמרו לה-בואי איתנו יבש אצלנו ויש אצלנו מקום -יש אמרו לה בואי איתנו, יבש אצלנו ויש אצלנו מקום. שתי ילדות ומטריה אחת יצאו בגשם לטיול נחמד פגשו בקצה השביל חבר בתוך מעיל שלא היתה לו מטריה אמרו לו- בוא אתנו, יבש אצלנו ויש אצלנו מקום -יש אמרו לו בוא אתנו, יבש אצלנו ויש אצלנו מקום שלושה ילדים ומטריה אחת יצאו בגשם לטיול נחמד כשעלו על ראש ההר, הגשם נגמר והשמש אמרה שלום. -לום אמרו לה- בואי אתנו יבש אצלנו ויש אצלנו מקום. מתוך פרפר נחמד 2

אכ123

New member
יש בררכיון מאוייר מקסים! נידמה לי

או בשירי סתיו... או בשירי חשבון. תנסי. בהצלחה

למעלה