שיר על הים.

star2o

New member
שיר על הים.

עכשיו אני שולחת לכם שיר שכתבתי בקיץ ליד הים! אל הים אם בוא הערב נשאתי עיני, נשבו הרוחות וסבבו בין תרני הספינות, נהמה הרוח וסערה, ובקוו האופק הרחוק, ניראו גליו השחורים של הים, ריחות מלח וחוף נישאו על זירמי האוויר בתים מטים ליפול מלחות ויושן, ניצבו כחומות אל מול הגלים, ספינה רעועה התנודדה על המים השקטים, קולות הים החישו פעמיהם עם ערב. שירת הים לחשה שיר ניצחי בהמולת סיום של עוד יום יגע מעמל, כך סח הים אל בין מעמקיו האפלים, אבל יכולתי לראות אורותשנצצו וקרצו מרחוק. אורות של תקווה אל המחר שיבוא.

נחמד מאוד..

למרות שיש לי קצת ביקורת בונה, אם את רוצה.. (לא כולם אוהבים שמנתחים להם את השירים
)

star2o

New member
אשמח לשמוע

ביקורת בונה , אם זה יכול להועיל, אז למה לא? רק רציתי שתראו שאני לא שיקרתי, ואכן אני כותבת שירה!

בתור פיראט חובב החוטא פה ושם

בהתנפלות על איזו ספינה בגזילת זהב מקופת מדינה בתקיפת נתיבי תחבורה באינוס פה ושם של איזו זונה (משאיר כסף, אני לא קמצן אבל הרום לפעמים מעביר אותי על דעתי, במאמר מוסגר) ואכן גם אני חוטא בזמרה כשתוכי על כתפי ומוזה בליבי חייב אני לומר ששיר זה יזכה ללחן ונגינה ובלילות שיכרה וריקודים בלב ים יושר השיר ויזומר בפי כל יורד ים שפל ופיראט חובב שנמצא שם בסביבה..

למעלה