שיר על אלמנה

שיר על אלמנה

שלום לכולם, זכור לי במעורפל איזה קטע שירה על אלמנה, שבזמנו אימי קיבלה כשהיא התאלמנה... מישהו יודע\מכיר שיר שכזה, על אלמנה? (חוץ מ-זה פתאום נפל עליה) תודה רבה ירדן

אולי לים הרגוע יש רעיון

אני כותבת אבל ופחות מכירה שירה כתובה שכתבו אנשים על האלמנות תנסי לחפש במאמרים שהים הרגוע שמרה מהכתיבה בפורום בסרגל הכחול שבראש הפורום , אולי שם תמצאי רמג או בגוגול

מחיפוש שעשיתי

זה פתאום נפל עליה אריק איינשטיין מילים: אריק איינשטיין לחן: שם טוב לוי זה פתאום נפל עליה ושינה את כל חייה שינה את כל חייה מן הקצה אל הקצה ועכשיו קודרים שמיה עננים ירדו עליה ושינו את כל חייה מן הקצה אל הקצה ואני חושב עליה אף פעם לא יודע אף פעם לא יודע אם לבוא או לא לבוא כשאני כבר בא אליה נוגע לא נוגע מביט אל תוך עיניה ורואה את התשובה ושוב עולה הבוקר שוטפת את פניה לובשת חיוכיה יוצאת אל החיים היא חורקת בשיניה מסתירה את דמעותיה מאפרת את עיניה וחוזרת לחיים ואני חושב עליה ואף פעם לא יודע אף פעם לא יודע אם לבוא או לא לבוא כשאני כבר בא אליה נוגע לא נוגע מביט אל תוך עיניה ורואה את התשובה

שיר מאד ידוע שהפך לסמל אחרי רצח רבין .

ומלבד זאת מכורה לשירים טובים כמו שיריו של אריק אינשטיין, לא מסוגלת להקשיב לשירה הים תיכונית הרדודה בשפתה המילולית והקצבית .

למעלה