שיר עברי

tamarsita

New member
שיר עברי

הייתי רוצה שתגידי לי איך קוראים לשיר ומי שר אותו. הוא הולך ככה: "ואבא חוזר ואומרת...יום...יומיים..... העגלה נוסעת... עברו שנתיים...ואתה נשארת מאחור" אני ממש מקווה שתצליחו לזהות ואם יש לכם את המילים זה יהיה ממש ממש מצוין!!! תודה רבה!!

Larry

New member
במקור של מאיר אריאל

וזה נקרא "נשל הנחש" חודש ע"י ערן צור לאחרונה

תיקון מיקרוסקופי

השיר לא חודש לאחרונה. ערנצ חידש אותו לפני כמה שנים טובות. הוא נמצא בדיסק הראשון של כרמלה גרוס ואגנר, שיצא ב 1991. לפני די הרבה זמן

writer1

New member
כל הגירסאות

את השיר במקור אכן מבצע מאיר אריאל מבצע נוסף הוא אביב גפן...אגב בביצוע מדהים על ערן צור עוד לא שמעתי שמבצע.... אבל אולי....

rizla

New member
קצת סדר

מאיר אריאל כתב וביצע בתקליט "ירוקות" בשנת 1987 ערן צור חידש אותו לסרט "שורו" בשנת 1991 , הופיע גם בתקליט האדיר של כרמלה, גרוס, ואגנר : "פרח שחור" אביב גפן חידש שוב בשנת 2000 למופע "עם הגב לים"

tamarsita

New member
יש לכם אולי את המילים של השיר?

תודה רבה!! אבל אולי יש לכם את המילים של השיר הזה כי אני ממש רוצה אותם!

feedback

New member
לזכרו של משוררנו האהוב...../images/Emo16.gif

נשל הנחש – מילים ולחן: מאיר אריאל ז"ל שוב אני מוצץ גבעול מתחת גשר מט לנפול כשמעלי העגלות בתנועה מתמדת שוב אני מתחיל לשאול מה לרצות מה לאכול כשהנמלה העניינית אותי מודדת אחת לאיזה זמן מוגבל אני נשמט אביון ודל ממירוץ הכרכרה המשתקשקת נפלט משצף מעגל כמו שוקע תחת גל כשההמולה הסחרחרה אט מתרחקת ואבא תמיד אומר: תעזבנו יום יעזבך יומיים העגלה נוסעת אין עצור קפצת ממנה היום, חלפו שנתיים והנה נשארת מאחור צולל חופשי ללא מצנח לכול הכיוונים נפתח והתשוקה לכל כיוון אותי הורסת כך שבינתיים אני נח כך כמו שאני מונח כשהתאוצה שמעלי שוב ושוב דורסת עני ורש ומרושרש מביט בנשל הנחש לו רק יכולתי גם אני כך להגיח בהשילי בלי כל חשש תרבות של עור אשר יבש וכמו חדש למחוז חפצי אגיע אך אבא בשם אומרו, תעזבנו יום יעזבך יומיים העגלה נוסעת אין עצור לא קפצת עליה היום, חלפו חודשיים והנה נשארת מאחור אך אבא בשם אומרו, תעזבנו יום יעזבך יומיים העגלה נוסעת אין עצור לא קפצת עליה היום, חלפו שבועיים והנה נשארת מאחור וגם הייתה לי בחורה קצת פראית, קצת לא ברורה אך לא הגיע לה שאשתגע אז במכונית שכורה הרסתי לה את הצורה ועכשיו אני מתגעגע ולך תצא מזה עכשיו איך תצא מזה עכשיו מוצץ גבעול מתחת איזה גשר מי צריך אותך עכשיו מי בכלל זוכר אותך עכשיו לך תתחיל למצוא שוב את הקשר ואבא חוזר ואומר: תעזבנו יום, יעזבך יומיים העגלה נוסעת אין עצור קפצת ממנה היום, חלפו שעתיים והנה נשארת מאחור כן אבא חוזר ואומר: תעזבנו יום, יעזבך יומיים העגלה נוסעת אין עצור קפצת ממנה היום, חלפו שניותיים והנה נשארת מאחור ואבא חוזר ואומר...
שמחתי לעזור אריאל (לא מאיר)

למעלה