שיר סר טעם לחגפורים

שיר סר טעם לחגפורים

אני מלכת אסתר כי בא לי לשקר יודעים אתם מי דודי אביגדור היהודי לכולנו, לכולנו בא קצת לשקר אך רק אחת מאתנו היא מלכת אסתר פרם פרם פררם פ פם פפם אני משה קצב אני פנוי עכשיו אוזני המן ורעשנים אביא לפרקליטיי וגם אני אשיר אני נשקן אדיר אני חיילת או קצינה כבר לא רוצה להכיר לכולנו, לכולנו בא קצת לשקר אך רק אחת מאתנו היא מלכת אסתר פרם פרם פררם פ פם פפם טרה לה לה ,לה להלהלהלה היי!!!

יוסי ר1

Active member
../images/Emo8.gif אב, באידיש ניתן להתבדח,

ובמקום "אסתרקה די מאלכה" (שמשמעו אסתר המלכה) אומרים "אסתרקה די מאלפע" (שמובנו אסתר הקופה...)

והחריזה המתוקנת

הנה משה קצב והוא פנוי עכשיו אוזני המן ורעשנים יביא לפרקליטיו

יוסי ר1

Active member
מה יש אם שתית לקראת פורים?

אז מה אם קוראים אותך משה? תברך כל יום "מודה מודה מודה"...

גנגי

New member
והוא שר לעצמו, הולך ברחוב ושר...

הולך לו קצת לאיבוד עם כל השאר

אולי זו שאלה לפורום אחל"ה

אבל מלכת אסתר לא אמורה למלוך על אסתר? הצירוף הזה צורם לי כבר עשרות שנים.

גנגי

New member
גם הצירוף

"השרה אסתרינה" עלול לצרום לך בשנים הקרובות, ראה הוזהרנו!

להזכירך

כבר היתה לנו השרה לימור, וראש הממשלה ביבי, ובקרוב בוודאי יהיה לנו המלך אביגדור. אז מהאתנחתא הקומית לחשוש?

אטיוד5

Active member
וגם

אהוד ברח וגם פימון שרץ וגם אולדה מגיר. וכל מה שרציתי לומר הוא שהטפטוף השמאלני מכוער בעיני.

יוסי ר1

Active member
../images/Emo6.gifלגולדשטיין, למרות שאני די מסכים

עם אטיוד, ההודעה הזו שלך הפעם היתה מבריקה!

אטיוד5

Active member
חבל

שיש פה רק שלש שורות לקישורים, כי אפשר להביא לפחות עשרים ברמה המבריקה הזאת בדיוק בדיוק. כל אחד חושב שהוא המבריק הראשון שהמציא את הגלגל. משעשע.

אם כולם אומרים "חמור"

אין ברירה- התחל לנעור.

חבל שלפני שאתה מעלה האשמות

לפיהן בחרתי את 3 הדוגמאות שלי לפוליטיקאים "רעים" בגלל שהם ימניים לא בחנת אפשרויות אחרות: 1) בחרתי אותם בכלל הכוחנות המופגנת שלהם. 2) במקרה בחרתי דווקא 3 מהימין- הסיכוי בשביל זה הוא 0.125, רמת מובהקות שלא תאפשר לך לפרסם בשום ז'ורנל שמכבד את עצמו. האמת היא שההסבר השני אינו נכון, בחרתי את כולם בגלל שאלה הראשונים שעלו במחשבתי בתור דוגמאות לכוחנות ומרפקנות. אבל אני מבין שגם אחרים כבר ניסו את אותו סיכול אותיות. מענין למה.

למעלה