שיר סביב א-מיניות

שיר סביב א-מיניות

אומנם נושא הפורום הוא פמיניזם, אך חשבתי שחלקכן תזדהו עם מילות השיר החדש שכתבתי.
פשוט מאסתי בחברה שיפוטית, בחוסר סובלנות כלפי השונה.
אני מינית? אני א-מינית? אני בתחום האפור, בין לבין.
הבחור שיצאתי עמו עזב בגלל זה ומשום מה, למרות שאני זו שנעזבתי, העולם מצדיק אותו!.
''את לא תמצאי בן זוג שיקבל את זה''. כולם בטוחים שיש להם תשובה...
אני מוצאת את עצמי צריכה להצדיק את ההתנהגות שלי, את הצרכים שלי.
נעלתי את שער ביתי לאחר שעזב ויחד עם זאת, נעלתי את השער אל גופי.
לא אתמסר כי אני מחויבת חברתית, רק אם ארצה. הנה השיר שכתבתי:
https://www.youtube.com/watch?v=ni9NkDjBWto

Berethor

New member
לפחות זה נותן לך חומר לשירים עצובים ובמלא זה לא רק הא-מיניות

שהרי את גם אלהורית, למצוא גבר שיהיה מוכן לקבל מישהי שגם א-מינית וגם אלהורית הוא מאוד נמוך ובצדק, בלי כל הדברים האלו אין כל כך מה לחפש לרוב האנשים "בזוגיות" אשר יותר דומה לידידות, זה פשרה גדולה מדי עבור אנשים מיניים, א-מיניות זה אחלה עבור רווקים, לא עבור אנשים שמחפשים קשר זוגי, לכן רוב האנשים גם מצדיקים אותו יותר.

"Ms. Fanservice approaches her target. Wearing her tightest blouse, she sidles up to him, runs her hand down his arm, puts on a soulful look, smiles at him sweetly, does the "push-up" thing to accentuate her cleavage..."

"And her efforts to seduce the guy fall completely flat."

"Why? Usually because the intended "victim" is completely and totally above such things. Or maybe he just knows better than to play her game. Maybe he has absolutely no idea what she's doing. Or he's pre-occupied. Or he's just not attracted to her in particular, women in general, or anybody at all."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/IgnoreTheFanservice

GreenMamba

New member
פערים ביצר המיני הם מקור תמידי למתחים

ולחלוטין אפשר להבין מישהו (גבר או אישה) שרואים במין חלק מרכזי מזוגיות, ומי שאינו מתאים להם מבחינה מינית אינו יכול להיות בן זוגם. זה לא פרמטר פחות חשוב מכל פרמטר אחר, ולהרבה אנשים- אחד המרכזיים.
אין לך מה להתפשר על רצונך, רק לקבל את זה שיכול להיות שיש אנשים שהחיבור איתם יהיה מדהים בכל מובן, והם עדיין לא יהיו חומר לזוגיות עבורך- בגלל הפרמטר הזה.
&nbsp
(בקשר לשיר- היו אחרים שלך שיותר אהבתי. זה הרגיש לעיתים כמו פרוזה מולחנת)

GreenMamba

New member

catchet

New member
יש לך קול מאוד נעים

ואת עושה בו שימוש טוב. הלחן יפה מאוד. למילים פחות התחברתי, אבל אפשר לעבוד על זה ואני בטוחה שגם זה יצא טוב.

למעלה