שיר נפלא

avitalp

New member
שיר נפלא

של שי זורניצר. מוקדש לכל אלו שמפחדים כשזה קורה להם......ולאלה שמחפשים את השלם המשלים..... מהיום הראשון הרגשתי שזה נכון שאיתך אני רוצה להתעורר ולישון אך לא אמרתי לך מילה ורק חיכיתי בלי אויר, שתתני לי סימן שיאיר, מילים כמו בשיר. שוב אני מוכן לומר את המילים המקרבות מוכן להסתכן שוב במילים המחייבות רוצה להישאר לצידך איתך, הלב הזה נפתח ועולה צירוף מילים שכבר נשכח: אני אוהב אותך. משתמשים במילים, שברנו את הכללים ועל חבל דק מאד אני ואת מטיילים מילים של פחד-גובה כמו שלך לנצח ולעד מסתכנות שיפלו יום אחד ונישאר לבד. רק אני מוכן לומר את המילים המקרבות מוכן להסתכן שוב במילים המחייבות רוצה להישאר לצידך איתך, הלב הזה נפתח ועולה צירוף מילים שכבר נשכח: אני אוהב אותך. כן, אני מוכן לומר את המילים המפחידות מילים שאיכזבו והסתבכו כמו חידות רוצה להתחבר אל גופך איתך, החום תמיד נמשך רק איתך אני שלם כמו שהובטח אני אוהב אותך. אוהבת אתכם, אביטל.

יערית

New member
עשית לי את הבוקר....

צמרמורת חלפה לי בגוף לרגע.... צריך להקשיב היטב למילים,והלחן חבל``ז..... בוקר טוב.. יערית.(שהפילו אותי כרגיל מהמיטה ב-5 בבוקר:-(

taltallim

New member
מה שאני רוצה לדעת...

זה איפה... איפה הם לעזאזל אותם גברים רגישים שכותבים מילים כאלו??? למה תמיד אני רק קוראת אותם ולא פוגשת אותם???? ואביטל תודה... זאת באמת פתיחה נעימה ליום חדש. ובוקר טובבבב... שיהיה. רואה שהיו כאן אורגיות קולינריות, אגב שבור - נהייה אחר סיפוק גירויים אוראליים אצל בוגרים... זה לפעמים פיצוי על חסכים בסיפוקים אחרים... - אבל אתה בטח יודע זאת. ורצונות לשינויי מין???? גוגי, מה קורה לך חומד??? למה מאסת בג`נדר המיני הטבעי שלך? רק תחשוב על כך שהביטוי האולטימטיבי לחופש (לדעתי לפחות) - שזה להשתין איפה ומתי שרק בא לך - ישלל ממך לעולמים - לאחר השינוי המדובר. והדודות הפולניות שלנו... ממשיכות להתחבק ולהתנשק בפרהסיה בינן לבין עצמן כאן... בקיצור, לילה של סיפוקי צרכים פרה-אדיפאליים... אז , בוקר טוב כבר אמרתי??? שיהיה - יום טוב וקסום... לכולנו. תלתלים (בהזיות חום מכורסתו של פאפא פרויד...)

למעלה