שיר נטול שם

*pank

New member
שיר נטול שם

החמה זורחת בלילה סתיו מוקדם גילה לי זאת אמר בואי תני ידך תוכלי אף את לראות השמש זרחה הלילה כך הסתיו התעקש הנה היא שם למעלה כמו כדור זהב של אש. לא ראיתי אבל האמנתי.

סתיו ../images/Emo140.gif

פנק תופסת טרמפ על הסתיו היפה שלך סתיו מאת עדינה .ו הקיץ פינה מקומו לסתיו סחלבים ומרגניות לפריחת החצב ואני... אוספת את שובל האתמול עוברת אל ימי המחר מקפלת בתוכי השקיעה מפנה מקום לזריחה ובין קמילה לליבלוב בין קדרות לעצבות, עוטה עלי עוד קמט וכסות.

מיישרת משוש

מישהו הזכיר כאן סתיו??? איפה הוא?????????????????????????? ממתינה לו כל יום בקוצר רוח!!! לעלים האדומים חומים לציפורים הנודדות לעננים הקטנים בשמיים. איפה כל זה????? רק טוב!!!

*pank

New member
תיישרי את שניהם

לך מכאן קיץ צא בחוץ לא אוהבת אותך לך ליעוץ. מזג אוויר מחורבן הולך לנו כאן שלושים בצל האוויר מתנצל אני עומד כמו גולם, לא זז אני בכלל מחכה פה לסתיו שיאסוף אותי עם עליו.

מיישרת את שני המשושים

מסדרת את הכנפיים וממתינה בכליון עיניים לפריחה החדשה לריח המשכר של היסמין לטיסה נעימה בשמי הארץ ולטיפות הטל הקרירות הראשונות רק טוב!!!

אהבתי../images/Emo98.gif

אני מנסה להבין למה אהבתי. יש בזה עצב וטוהר. למה אהבתי את זה?????? זה גם מאוד חכם, וכזה חובק את החיים. צעיר בנפש. כאילו עומד מולי אביר על סוס לבן, ואני כל כך מתה להאמין, ומבטיח לי הבטחות מאוד מקסימות, ואני מהופנטת למרות שההגיון שלי אומר זה בלתי אפשרי, בגלל שהוא כל כך מקסים בעיניי, אני מאמינה בעל כורחי מרוב אהבה. אהבתי את זה. טוב לי. אבל יש דבר קטן שנורא מפריע לי בשיר הזה, וזה, שאני הסייח הרוקד, אני, ולא מישהו אחר,אני, זה כבר מזמן מזמן לא מצליח להיות סתיו, וגם כשהצלחתי אז בזמנו, הייתי נורא בודד, ולא יצא לי טוב. אבל אהבתי. כייף לך.

*pank

New member
סייח רוקד

מבלי להכיר אותך יכולה אני לומר שאין אתה סתיו כלל וכלל נכנסת לפורום כמו משב אביבי לו הייתה זו גינה היית צומח משמאלי ומימיני?

*pank

New member
פנינית החן ../images/Emo140.gif

אהבתי את הסתיו שלך בכלל אוהבת סתיו שלושים מעלות בצל מי יצילני משרב!!! אמן שרב איזו לחות!!!

חן (*_*)

New member
אם נכתוב על סתיו, יהיה לנו קריר?../images/Emo12.gif

שיריכן מקסימים פאנקי ופנינוש. אכתוב גם אני על הסתיו שלי שקרב עוד מעט. (הספרדים מתחילים להגיד סליחות כבר בסוף השבוע הזה) סתיו... ענני נוצה כרפרופי אהבה וניחוח ניצת התפוז צפרים נודדות לשום מקום, מותירות בלבי עצב עמום סתיו....... באשמורת אחרונה בין לילה ליום, מסתלסלת תפילת סליחות מבית כנסת יתום. אט, את ראשו יוציא החצב סתיו... רוח קרירה ימים מתקצרים ועלי השלכת במשב הרוח נישאים מותירים את העצים כבני אדם בתשוקתם-עירומים סתיו...

אופה3

New member
מה רק אני מחכה לחורף,להתכרבל

בשמיכה, לשתות שוקו חם עם עוגת שוקולד, ובמיוחד, להיות עטופה ומחובקת עם הבעל, כל הלילה כי קר לייייייייייי ולצעוק על כולם לשים גרביים ומיד לקחת מטריה, כי הגשם שהגיע שטף את כול הגוף והרס לי את פןןןןןןןןןןןןןן סתם אני מתה על החורף, כל מה שלא קשור לחום ודביק, אני אוהבת ערב נפלא לכולנו

אופינקה...לא רק את,גם גחליליתוש

ממתינה לחורף אבל זה בגלל שאז קל לה לעוף מפרח לפרח לאסוף את מיץ הצוף...

חןןן איזה יופי של סתיו הבאת איתך

ואני ממתינה שהקיץ יחלוף יפנה מקומו לסתיו מוכנה שכל השנה אהיה בסתיו וכשאני מתחת לשמכת הפוך שיירד הגשם רק על מנת שימלא את הכנרת.

למעלה