שיר נחמד לתחילת שנה

גמיר

New member
שיר נחמד לתחילת שנה

אפשר להוסיף אמצעי המחשה ןאחרכך לשתף את הילדים

אירית י

New member
נחמד../images/Emo9.gif יש לבנות עוד דקלומים

לפתיחת השנה, לראש השנה ולסתיו?

גמיר

New member
ארכיון

סליחה אבל אני לא יודעת בדיק איך לעלות את הקובץ לארכיון. דבר נוסף אין לי מושג מי המחבר.

alron

New member
שיר ליום הראשון בגן עם מסר להורים

אני בכלל לא פוחד מהיום הראשון בגן זו אמא שלי שלא ישנה בלילה לפני - מפני שהיא לא מכירה את הגננת ודואגת. אני חושב שאמא קצת מקנאה ולא מבינה איך אני מסכים להשאר גם עם אחרים ולא רק איתה. היא מחזיקה לי את היד חזק חזק , מחייכת אל הגננת ושואלת רועדת: זה בסדר? זה בסדר? אני יכולה ללכת? תיכף אשוב היא מבטיחה. "אקנה לך שוקולד וסוכריה, רק אל תבכה". כשאני שומע את זה, אני קצת בוכה. "חמוד שלי", היא מלטפת. תראה כולם נשארים בלי אמא. אתה כבר גדול. אני יכולה ללכת?" מצידי לכי אני חושב בליבי, ונצמד אליה. רק שמשהו ישאר, הרגל או היד. ואז הכי כיף-אמא מבטיחה לי חנויות ממתקים וחנויות צעצעוים. שרק אשאר ושלא אבכה יותר. "עוד נשיקה"- אני מבקש. ותכני לי גם אוטו ומכבי אש". "אקנה ודאי. אז שלום", היא נפרדת שוב. יוצאת וחוזרת, "הוא בוכה? היא שואלת. "הכל בסדר מרגיע הגננת. מתי כבר ילכו הביתה? אני מחכה לכל הדברים שאמא הבטיחה. אם שכחה משהו- לא נורא. מחר- זה היום השני, ומי אמר שהתרגלתי לגן? גם מחר מותר לי לבכות, כי אני עוד קטן.

השיר הזה של אסתר אטלס

בדיוק מצאתי אותו על דף בתיקייה, ורציתי להקליד אותו לכולם. חסכת לי עבודה

אירית י

New member
לו לאה, תודה רבה../images/Emo140.gif

חלק מהשירים הם מתוך הקלטות "בידיים יש לי סוד" של ליאורה שלזינגר? או שרק השיר הראשון? ביקשתי מליאורה שתשלח לי את הקלטות האלו, אבל לא נישארו לה. חבל.

אירית י

New member
אלהלֶ'ה, פינקת אותי יותר מידי|חיבוק

אני מחכה לאיורים שלך לפני שאני מדפיסה את השירים החדשים. מסכימה?

אלהלה

New member
כבר התחלתי לעבוד עליהם../images/Emo13.gif חבל שאין

שמות של המחברים של השירים. ברגע שיהיו מוכנים אני אעלה אותם אחד אחד לפה בחזרה.

אלהלה

New member
השירים - שיהיה לכם יום צבעוני

וזה מתוך הטנטנים בארץ הצבעים

אלהלה

New member
ללאה לו שירי הבוקר והסתיו שמעל

תבדקי ותשמרי בשמך ותעלי לארכיון בשמך

אירית י

New member
אלהלה, השיר "...יום צבעוני" מולחן?

"הטנטנים בארץ הצבעים" - זהו שם של ספר?