שיר מתוצרת ידיי

ronenw22

New member
שיר מתוצרת ידיי

מחפש דרך להגיע לליבך, אך חש שמשום מה זה לא הולך, זה כאילו תמיד אותו הדבר זה קרה שלשום ויקרה גם מחר. תמיד ידעתי שאני מיוחד, ואני לא מתנהג כמו כל אחד, יש לי בראש מחשבות אחרות, אך ייחודי כולל גם חסרונות. והחיסרון העיקרי, שהוא לפעמים גם יתרון, זה העובדה שאני מתבייש, ולא מוצא פתרון, מתבייש מהכל, בעיקר בהתחלה, ... אני בטח לא ארוץ לממשלה... אין פתרונות קסם, ומושלמות (MUSHLAMUT) יש רק בגן עדן, נותר רק ללמוד מטעויות, ולנסות לתקן את השגיאות. ולגבי עניינינו - עוד לא נגמר הנושא, תקוותי שהכל יהיה כפי שארצה, ועד שיתגשם חלומי המתוק אמשיך עלייך להסתכל מרחוק...

אז ככה

אני מאמין שאתה לא תכתוב פה יותר בד``כ אני לא נוהג לבקר שירים שאני לא ממש אוהב .. וגם שאני נוהג לבקר אותם אני אף פעם לא אקטול אותם ... אבל עכשיו אני פשוט חייב. לא יודע .. לא אהבתי את השיר הזה בכלל .. למעשה אני חושב שהוא דיי חרא. מעבר לכך, יש לך את פורום ספרות ושירה.

אוי נו באמת

לא יפה מצידך בן אדם התאמץ, השקיע. זה נתח מהרגשות הכמוסים ביותר שלו, ואתה פשוט משפיל אותו בפני שאר חברי הפורום. אני לא הייתי מתנהג ככה (ראו פורום רוק) shine on

ronenw22

New member
אחי

קטלת אותי חזק, אבל אני את מטרתי השגתי, בסך הכל רציתי להתפרק ואני שמח שהצלחתי... יש אנשים שמתפרקים בצורה מסויימת, זאת הדרך שלי... חבל שהיא לא מוצאת חן בעינייך, ואני שמח בשביל אלה שמספיק רגישים כדי להבין. רונן.

למעלה