שיר מתאים לשעה הזו

F a d i

New member
שיר מתאים לשעה הזו

או יותר נכון לשעה שהתחלתי את התרגום
(סתם סתם)
השיר של דאלאראס..
לאנג'לו,גרב,ורד,נאווה,נונה,ענת,חיים וכולם איפשהוא יורד הלילה לחן:סטאברוס קויומתזיס מילים:סטאברוס קויומתזיס ביצוע:יורגוס דאלאראס חזרו השעות שאבדו הלילה תסתכלי את שהולכת איך בוכה השקיעה איפשהוא יורד הלילה והשמש קופאת הדרך נעלמת ואיפה אעמוד? איפשהוא יורדת החשכה אל תבכי,לא חשוב תגידי איך נגמר העולם כאן הרוח לוקחת את חיי הלילה אני עוצם את עיני לא לראות אותך עוזבת Κάπου νυχτώνει Μουσική: Σταύρος Κουγιουμτζής Στίχοι :Σταύρος Κουγιουμτζής Γύρνα τις ώρες που χάθηκαν απόψε κοίτα που φεύγεις πώς κλαίει το δειλινό Κάπου νυχτώνει κι ο ήλιος παγώνει χάνεται ο δρόμος και πού να σταθώ Κάπου βραδιάζει μην κλαις δεν πειράζει πες πως τελειώνει ο κόσμος εδώ Αγέρας παίρνει απόψε τη ζωή μου κλείνω τα μάτια που φεύγεις να μη δω Κάπου νυχτώνει κι ο ήλιος παγώνει χάνεται ο δρόμος και πού να σταθώ Κάπου βραδιάζει μην κλαις δεν πειράζει πες πως τελειώνει ο κόσμος εδώ

תמנונה

New member
פ א ד י ../images/Emo24.gifאיזו רגישות יש לך

יא מלעון....... מאז התוכניות שאיבי נתן, הביא בספינה שלו "קול השלום" בשעת בין הערביים....כבר מזמן לא שמעתי הקדשה לשיר לשעה הזו. אז פרט לגוזליות שמחזרות אחריך גם הגדולות אוהבות אותך. יופי של שיר......ואולי ככה במחתרת משו יביא לנו את הלינק לשיר???? לא נלשין. נונה

Nava5

New member
פאדימו ונונתי../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

פאדי, אילו מילים, נגעת לי במיתרים הדקים ביותר של הלבבב... נונתי, כמו שאת אומרת - מזכיר את שעות בין-הערביים שאייבי נתן הרטיט לבבות בקולו המרגיע ובעזרת השירים הענוגים... אוח... אוח... היו זמנים! היינו גם קצת יותר צעירות אז... פאדי לא היה אפילו בתכנון... אה??? תודה גדולה לפאדימו!!!

12אניהיא

New member
אךךךךךךך פאדימו../images/Emo25.gif

המונמונים של
ות. אתה אגדה. ובהקשר לזה אני עדיין מחכה למסר מימך אתה יודע למה.

למעלה