שיר מפרסומת... מאיפה אפשר להוריד את השיר מהפרסומת של אגד? Emily
נ נירש New member 16/3/02 #2 האם את מדברת על... הפרסומת הישנה או החדשה? הישנה זה Another day של buckshot lafonque אם אני לא טועה.
L Lady Wood New member 16/3/02 #3 אממ..על הישנה..הסבר: שהם נוסעים באוטובוס ואז איזה זקן משחק באולינג ואיזה זוג מאוהב מתנשק.. Emily
נ נירש New member 16/3/02 #4 בדקת שזה לא השיר שכתבתי? כי אני דווקא כן דברתי על הפרסומת באוטובוס. לא זוכר אבל אם שחקו שם באולינג או לא.
בדקת שזה לא השיר שכתבתי? כי אני דווקא כן דברתי על הפרסומת באוטובוס. לא זוכר אבל אם שחקו שם באולינג או לא.
L Lady Wood New member 16/3/02 #5 חח..מה זה משנה? ../images/Emo13.gif אתה יודע במקרה מאיפה אפפשר להוריד את השיר..? Emily
נ נירש New member 16/3/02 #7 תחפשי בקאזה או באודיוגלקסי Another day או buckshot lefonque - לי זה מצא.
L Lady Wood New member 16/3/02 #8 ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif../images/Emo51.gif
A alanis guy New member 17/3/02 #12 ודרך אגב... השיר מופיע באלבום האוסף "עושים אהבה" שיצא לפני שנתיים בערך(?). יש בו גם עוד שירים מפרסומות ישנות. ואה כן, שנה הבאה יוצא אחד חדש.
ודרך אגב... השיר מופיע באלבום האוסף "עושים אהבה" שיצא לפני שנתיים בערך(?). יש בו גם עוד שירים מפרסומות ישנות. ואה כן, שנה הבאה יוצא אחד חדש.
Z zViper New member 17/3/02 #10 ליידי... בנוגע לשיר שמחפשת... אם איני טועה, יש אוסף בחנויות:אהבה מהפרסומות, או משהו כזה, שם נמצא השיר עם עוד כמה שירי פרסומות. בהצלחה.
ליידי... בנוגע לשיר שמחפשת... אם איני טועה, יש אוסף בחנויות:אהבה מהפרסומות, או משהו כזה, שם נמצא השיר עם עוד כמה שירי פרסומות. בהצלחה.
L Lady Wood New member 17/3/02 #11 אה כן? אוקיי..../images/Emo51.gif ו-אגב, קוראים לי אמילי, נעים להכיר~! Emily
Z zViper New member 18/3/02 #13 בבקשה אגב, נעים מאוד להכירך,אמילי. הכנסתיך לרשימת המכותבים שלי כאן בתפוז, כך שנשאר בקשר, אם חפצה בכך כמובן.
בבקשה אגב, נעים מאוד להכירך,אמילי. הכנסתיך לרשימת המכותבים שלי כאן בתפוז, כך שנשאר בקשר, אם חפצה בכך כמובן.