שיר מסתורי

inigo

New member
שיר מסתורי ../images/Emo11.gif

אז ככה. הגיע לידי שיר , שהורד מהאודיוגלקסי בטעות אך התגלה כשיר יפהפה. השיר נקרא שם leonard cohen - snowmobile . השיר הוא אינו של לאונארד כהן וגם ככל הנראה אינו נקרא snowmobile . צירפתי כאן קובץ בשביל שאולי מישהו יוכל לזהות לי מי שר ומהו שם השיר. הקובץ שמור כקובץ doc , יש לשנות את הסיומת ל mp3 בשביל שיהיה אפשר לשמוע אותו. והמילים הולכות כך בערך: sleep to the clock let everyone everyone be true be true flow to the top find what you need find what you want to do ..... don´t let it stop wouldn´t it be better to not be so confused and you deep under the skin do you even care it´s only you deep under skin do you even care sleep to the clock let everyone everyone be true flow to the top find what you need find what you want to ....... don´t let it stop wouldn´t it better wouldn´t it be better to not be so confused and you deep under the skin do you even care it´s only you deep under skin do you even care זהו זה. היכן שיש נקודות - חסרה מילה או שתיים....

inigo

New member
אה - ועוד דבר חשוב מאוד

תודה רבה רבה לכל מי שטורח לקרוא את ההודעה ולנסות לזהות . איניגו.

nights

New member
הצעה...../images/Emo81.gif

דבר ראשון תראה מה כתוב בID3 TAG שלו. אם זה לא עוזר, נסה לנגן אותו בקאזה או במורפיאוס ותקרא את המאפיינים. ניסיתי לזהות לפי שמיעה אבל ממש לא הלך. באמת זה לא נשמע כמו לאונרד כהן SORRY

tamijul

New member
מה זאת אומרת ?../images/Emo20.gif

לנגן את השיר קאזה או באודיו גלקסי? תמי

nights

New member
מאפייני קובץ...

לקאזה יש מאפייני קובץ עם נתונים על השיר ללא קשר לשם הקובץ זה יכול לעזור...

tamijul

New member
מאפייני הקובץ...../images/Emo20.gif

לא מסגירים פרטים נוספים... בעייה. תמי.

inigo

New member
לא מתייאשים ../images/Emo13.gif

מי יודע, אולי יכנס לכאן מישהו שידע.....(יום אחד...). איניגו.

tamijul

New member
nights אני רוצה להיות בטוחה..../images/Emo20.gif

שהבנתי אותך.. תסביר לי למה אתה מתכוון כשאתה אומר מאפייני הקובץ. זה מטריד אותי. תמי.

nights

New member
מאפייני הקובץ ../images/Emo29.gif

כשמנגנים שיר בWINAMP יש תצוגה של שם השיר והאומן. המידע הזה לא תמיד חופף לשם הקובץ וזה בגלל שהוא נלקח ממקום אחר. בכל קובץ MP3 ישנו חלק שנקרא ID3 TAG (יש V1 ו-V2) ובחלק זה ישנם המון פרטים על השיר כמו מבצע, שם השיר, אלבום, שנה ועוד... כמות הפרטים תלויה במי שעשה את הRIP לשיר. אם הוא השקיע. גישה לנתונים ניתנת מWINAMP ע"י קליק ימני על השיר (בתוך התוכנה) ובחירה בFILE INFO. גם בקאזה יש גישה לנתונים דומים. צריך לעשות קליק ימני על הקובץ (בספרית הקבצים שבתוך קאזה) ולבחור בEDIT DETAILS. הקובץ שאיניגו שלח לא יכיל פרטים כאלה משום שזה קובץ שהוא יצר (ומן הסתם לא ידע את הפרטים עליו) עדיין מחזיק לאיניגו אצבעות

inigo

New member
תודה רבה ../images/Emo45.gif

אני מעריך מאוד את הרצון לעזור

tamijul

New member
המאפיינים אומרים..../images/Emo20.gif

ששם השיר snowmobile והמבצע הוא Leonard cohen כמובן שזה לא נכון.. כמו שאמרתי קודם...בעייה. תמי.

tamijul

New member
כן...../images/Emo20.gif

למרות שזו תוכנת מוזיקה אחרת... והמאפיינים אומרים את הפרטים שכבר ידועים. לדעתי, הדרך היחידה למצוא את השיר הוא לפי המילים, אבל אני לא הצלחתי. אולי מישהו..יצליח. תמי.

inigo

New member
סטינקרבל......./images/Emo41.gif

יצא לך להוריד את הקובץ שצירפתי ? יש לך איזה רעיון ? משהו ? תודה איניגו.

למעלה