שיר מחווה לפוליס

שיר מחווה לפוליס

רבי פוליס השוטר הוא גם רב וגם שוטר רק יוצא למשמרת ולמחרת יש כותרת. הוא תופס ערסים גם ווזווזים גם פרסים בחורים וגם בתולות מנומסים ומקללות. הוא נכנס לניידת והסירנה כבר פוחדת מזמזמת בפחד גדול כמו היום כמו אתמול. רבי פוליס עם צחוק נשפך מכל בדיחה מכל טראח הוא עוצר את כולם ולפני שיעצור את זה השיר הוא כבר נשלם...

זה השיר החדש: לרבי פוליס

רבי פוליס השוטר הוא גם רב וגם שוטר רק יוצא למשמרת ולמחרת יש כותרת. הוא תופס ערסים גם ווזווזים גם פרסים בחורים וגם בתולות מנומסים ומקללות. הוא נכנס לניידת והסירנה כבר פוחדת מזמזמת בפחד גדול כמו היום כמו אתמול. רבי פוליס עם צחוק נשפך מכל בדיחה מכל טראח הוא עוצר את כולם ולפני שיעצור את זה השיר הוא כבר נשלם השבח לאל בורא עולם...

SAMI RUSSO

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif אתה גדול אח שלי

תודה תודה אין עליך ואין בלעדייך

מתי תעצור את שלי או את הסטלנה?

אני רוצה לראות אותן אצלך בניידת יחד עם ירושלמי (המאהב שלהן)

SAMI RUSSO

New member
אין בעיה נוציא צו מעצר מנהלי

שלי והסטלנה בוגדות חחחחחחחחח ערקו עם הירושלמי היישר למחבוש יכנסו לא לדאוג חחחחחחח

יופי אביב ובראבו לפוליס ולכל משטרת

ישראל שעושה עבודה טובה בימים טרופים אלה!

tttg1

New member
ברכות לאביב עם חונה לרגע

לחונה לרגע קומו אסטאס ארמנה ??? אי מונצ'ו טימפו קינו טתופי אין אל פורום,, אביב - סתיו אס און בוואן אמיגו מיו דירושלים, אין לאוטרה סאמהנה אסקאפימוס איל סיגונדו קורסו דה לאדינו , הקי אין ירושלים, מוספאסו מוי ארמוזו אי אינטרסאנטה, פראורמוס ,בייי

faridi

New member
יפה! מגיע לו באמת

אגב, את ה"רבי" העתקת ממני? הרי פניתי אליו שבוע שעבר בשם "חכם פוליס"?

אסטרלו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אביבוש, זה ענקקקקק

הצלחת לעלות חיוך על פנינו בימים טרופים אלה ואין ספק ש"רבנו סמי השוטר" אכן ראוי לפרגון הזה

אכן אסטרלו הצליח לעלות לנו חיוך על

פנינו, ארמנו פוליס ולכל משטרת ישראל חיילות חיילים וכל העוסקים במלאכה יישר כוח חיזקו ואימצו חיזרו בשלום לחיק משפחותיכם.

SAMI RUSSO

New member
אני מודה לכולם על המחמאות, יקירי...

ובפרט לאביב שלנו כשרון משכמו ומעלה חבל על הזמן , אני מוצא לנכון להגדיש שיר זה לכל השוטרים בצפון הארץ העושים ימים כלילות משמרות סביב השעון בשמירה על בטחון הנפש והרכוש כה לחיי

tsiporganeden

New member
אביב ענקקקקק, וכמובן מצטרפת

לברכות, לפוליס יישר כח, ואלוהים תשמור על כל החיילים והחיילות, ותשמור על תושבי הצפון ועל כל עם ישראל. אמן.

למעלה