שיר מוקלט חדש שלי

papa zigi

New member
שיר מוקלט חדש שלי

תורידו זה שיר שהקלטתי תלחצו באתר על ה mp3 תהנו ותגיבו נ.ב : הביט די מסריח כי הוא הראשון שהכנתי לבד ( בפרוטי)

papa zigi

New member
הליריקס:

קבום תראה איך אני שוב נכנס בבום רק פותח את הפה כל הקהל נותר המום כמו כלום פרסים גורף ומתחרים טורף כל מילה דליקטס כבר קיבלתי תואר שף מצרף עוד משפט לא מחסיר אפילו פרט כמו שח מט המהלך כבר במוח משורטט איכות סאונד מדהימה הרבה יותר מפורטי פולי אם מילים היו נשק כבר בניתי כור אטומי במוחות אני פוגם תראה אותי תתחיל לגמגם כמו קוסם גורם ללב שלא פועם לפמפם תמיד זורם וזורם יורה מהר ולא נושם לא מרחם מוריד גם מטוסים אז קרא לי נ"מ תמיד מלא אירוניה כל מילה שניה סימפוניה מתפשט לכל מקום ורעיל כמו גז אמוניה בהרמוניה מושלמת עובד עם עט ומחברת מוציא את האמת לאור ולאור את המחתרת כל הזמן מסוגנן מחליף צורה מיקום גוון מהדהד לכם בראש עד שהמסר מובן איכות סאונד מדהימה הרבה יותר מפורטי פולי אם מילים היו נשק אז בניתי כור אטומי פורץ למוחות סטייל הפלישה לאלקטרז תמיד זז בפול גז כמו שד טאזמני קרא לי טאז כמו בז אני עוף דורס לא לוחץ על ברקס תמיד תוסס תראה אותי כועס ותתפלל לנס תופס? הכי חזק שבמשחק תמיד מכה כמו ברק ההיפ הופ בלעדיי זה כמו בקבוק בלי פקק פזמון: הבן אדם שנלחם מול כל העולם שוחה נגד הזרם ושם זין על כולם just hip hop non stop מכור למשחק טיפ טופ גומר מתחרים and i dont give afuck fuck ho my god man he have alirical gun that right mad'a fuck'aולמצח שלך הוא מכוון כן בנג בנג כל מתחרה נופל בזבנג אני אמ סי ענק שכולו מוח קרא לי קרנג פרצתי השתנתי לא נשארתי דיסקרטי גאון מילולי כל חרוז דיקלום פואטי כמו בננה אנרגטי מושך בנות כמו שדה מגנטי לא תמצא אחד כמוני גם אם תנסה שיכפול גנטי אז בינתיים אל תפריע שב בצד צפה ולמד קוראות תופעות אל טבעיות כשהמייק אצלי ביד כל מילה יוצאת לי סקאד כל חרוז כמו להב חד אני מצויד בארטילריה יותר מבבגדד אומנם לא תגלית מדעית 'בל תופעה אל טבעית מביא תקיפה קטלנית מכל זוית אפשרית עכשיו תפעיל ת'ביט שב ותביט איך יורים ת'שיט בעברית או באנגלית דורס אויבים כמו משאית אני שליט יחיד דיקטטור חופר במוח כמו טרקטור לירקלית מפציץ לא יעזור גם אינקובטור מחשמל כמו שוקר תמיד מתאים כאילו ג'וקר אני מרטיב את הקהל אז תקרא לי סופר סוקר ווקר או זינה מחליף צורה כמו פלסטלינה מרסק אנמיז כמו בובות חרסינה כי אצלי מילה שווה יותר מאלף תמונות כמו גידול גודל בראש לא יעזרו גם הקרנות אני ענק עצום בומבסטי כל שיר יוצא פנטסתי אויבים באו והלכו אותם אחד אחד דרסתי לא פספסתי קרא לי sniper טווה מילים כאילו spider מכל חרוז בונה פטנט כאילו שאני מקגיוור פזמון.............

hevel

New member
לא הגזמת עם הדימויים אה?../images/Emo8.gif

אממ... פעם אמרו לי שאם יש יותר מידיי דימויים בשיר אחד השיר הופך למשעמם, והשיר גם רקייני מאוד... אז הבנו שאין לך על מה לשיר אז מה שאתה עושה זה להגיד איך אתה כל כך טוב. בקיצור- או שאתה נרקיסיסט או שאתה חקיין של הנרקיסיסטים המפורסמים שלנו (סאב והצל.). ובקשר לביצוע- או קיי, ראשית אני ממליץ לך להעלות את הבי פי אם של הביט שהכנת. שנית, ניראה לי שיש לך פלואו נחמד, אבל לדעתי את הצריך להראות קצת יותר אנרגיות (למש בהתחלה אתה קצת ישן...). וביט נחמד יחסית להתחלה....
בהצלחה בהמשך!

Psycho BuZZ

New member
אמממ ככה...

לדעתי הבעיה של הרוב היא שכמעט כל השיר מבוסס על לדבר כמה שהראפר המבצע גדול, הכי טוב בהיפ הופ, שולט במילים הכי טוב וכל מיני כאלה...

Psycho BuZZ

New member
כן...

וזה עוד בסדר כשראפרים "מתחילים" (כאלה שמקליטים במחשב או משהו, נגיד כמוך) מכניסים דברים כאלה לשירים... אבל הכי מסריח זה כשראפרים הכי נחשבים (לפחות בקרב פשוטי העם) כמו סאב & הצל מדברים על זה כל הזמן...

D END

New member
הגבתי לך כבר ביאגה אחי ...

אז מה שנישאר לי לעשות זה פשוט .... להקפיץ !!!

papa zigi

New member
אתה מוכן לנמק למה?

וחוץ מזה אתה עשית פעם משהו יותר טוב מזה?

אם לא הבנת, כנראה גם לא תבין

אבל אני אנמק בכל זאת. אם סאבלימינל מדבר על זה שהוא מקום ראשון והכי טוב ובלה בלה בלה, זה איכשהו נסבל כי זו האמת ( הוא לא הכי טוב, הכי מצליח), לא שזה מעניין אותי לשמוע את זה. אבל אתה כלום לעומת סאב, ולשמוע אותך מדבר שיר שלם על זה שאתה הכי טוב, זה פשוט מצחיק. אנשים מנסים להעתיק את מה שהם שומעים מראפרים אמיתיים, זה לא היפ הופ, היפ הופ זה להיות אמיתי. וכן, כל מה שעשיתי הוא יותר טוב מזה. אפילו ה"פריסטיילים" שרשמתי בצחוק בדף קודם יותר טובים (אני צחקתי, אבל אתה רציני).

papa zigi

New member
עכשיו הבנתי שהקנאות מדברת

אולי תעלה לפה משהו שנראה " כמה שאתה טוב" אבל עזוב אני מבין שהקנאות אוכלת אותך ואני בטוח שיש לך ליריקה של ילד בגנון ושהיית מת להגיע לחצי של כל דימוי שכתבתי בשיר הזה

אוקיי הנה, תנו ביקורת אנשים

מסיבות שלי אני לא רוצה להעלות לפה את השירים האחרונים, אז הנה השיר הראשון שכתבתי, מלפני קצת יותר משנה (אז, הנושא לא נראה לי נדוש וטחון). Reality/ by the Kof Uh, I’m living this life for over 16 years I got tired of this shit, when will the fire cease? I’m not asking for too mach, just let me live I wanna run away, but where I’ll leave? My hometown, I loved u but I had to go War on the streets, no where to turn Looking for peace, so we moved to Zion After 2000 years away, I’m finally home But shit didn’t stop, seems it's everywhere Seeing the holly land burning, a fire of hell Seeing kids gettin killed, thats just aint fair Horror in front of my eyes, I wanna yell Flames everywhere, bloodbath on the streets People frightened in their homes, hiding their kids U can’t go out, without doubting if u’ll ever return So much death, I’m already tired to mourn Tell me why, little boys and girls have to die My eyes dried of tears, so I can’t cry Tell me why, everyday somebody is buried to lie 6 feet underground, another ripped off life Tell me why does it has to be this way I just wanna life my life, tryin to maintain This mission, called the life My hope fo' betta days helps me survive New widows and orphans everyday Don't wanna go visit the cemetery Lord, hear my pray Lighten our way on this wicked land Cuz the lane we are walking is dead in the end. (but this is the reality) I can’t watch TV, see the politicians telling lies Bussy with themselves, with all the shit outside Tear among the people, no brotherhood How could we stand against our enemies, we have forgot our "Zehut" Even if we all different, we must learn understand eachotha That's what makes us special, learn to see me as a brotha So I say all the house of Israel unite It's time to take responsibility, and start to fight They say, there is no budget for education and welfare How could be, first it's their pockets and only then it's our well It's all about the money, and fuck the state The system isn't workin, so it gotta be replaced So fuck ya'll politicians, hypocrists I would have run to the government But i'm too honest 4 this shit I couldn't stand in front of u, lying in ur face U should give us all example, but u r nothing but disgrace The Kneset’s full of corrupted liars, promise breakers If I only ruled the country, instead of this mahafuckin’ fakers A whole new era then would be initiated No political games, promises and hopes that’s to be faded An era where the justice would be in the first place The cops wouldn’t be above the law, unlike these days, uh Fuck the police, bustin me 4 nothing, ‘cuffing me Searchin my crib without any warrant, hitting me, harassing me And the state advocacy closing my case: “Aint no fault in it” U supposed to do justice, then how the fuck they got away with it? Maybe u mathafuckas corrupted and bribed Or perhaps that’s not that unusual, so u just covered it up The whole system is rotten from the root, to the last screw So many changes, just give me the chance to do Sometimes it seems like there’s no escape from this shit But after every dark night always come the dawn So in the meantime we just gotta keep going on There's a lot of problems, we gotta try work it on Cuz even if it's rough sometimes, and u r smothered by the pother This is our country, we aint got no other.

Psycho BuZZ

New member
חחחחח

סתם, אל תיעלב... אבל מצחיק הקטע "by the Kof"... סתם עזוב...

חוצמזה

למה אתה לוקח את זה אישי? ביקשת ביקורת, נתתי לך. ואני לא בא להתחרות פה באף אחד.

hevel

New member
אחי אל תקשיב לו

אתה סבבה! רק קצת "נרקיסיסט"

למעלה