שיר מוקדש ללב

שיר מוקדש ללב

את השיר שבחרתי להביא בפניכם אני אישית מאוד אוהבת ריטה שרה אותו בעוצמה ריגשית שקשה לתארה במילים ולדעתי האישית מילותיו חודרות עמוק ללב הנהו לפניכם תהנו... היו לילות / יעקב אורלנד היו לילות, אני אותם זוכרת אני אותם עד סוף ימי אשא במשעולים, בין דגניה לכנרת עמדה עגלת-חיי העמוסה והוא ניגש : שמעי אלי, קטנטונת אני בניתי בית לשיבתך את תרקסי בערב לי כותונת אני אנהג ביום את עגלתך הוא היה אז בהיר וגבוה כזמר הוא נהג עגלות לשדה הרחב ואני לו כותונת הייתי רוקמת כותונת של תכלת עם פרח זהב היו לילות, אני אותם זוכרת והוא את העצים בגן העיד את השבילים בין דגניה לכנרת כי רק אותי ישמור לו לתמיד היה הולך ושב אלי קודח היה נושא דמותי ממול פניו הגידו נא, היש בכם יודע אי אנה זה הלך לו ולא שב ? אז הייתי בוכה, אז הייתי נדהמת בשדות רחוקים עוד הלכתי אליו : אנוכי עוד נושאת כותנתו המרוקמת כותונת של תכלת עם פרח זהב היו לילות, אני אותם זוכרת אני אותם עד סוף ימי אשא

הקשתית*

New member
מלב אל לב... B-()

מקדישה לכל באי\ות הפורום ובעיקר לך...מלאכית שלנו בהתנהותך והשראתך,מהווה מקור להשראה לרבים מאתנו. ================================================ ``הדבר הטוב ביותר, שיש ביכולתך לעשות עבור ידידך, הוא פשוט להיות לו לידיד. אין לך עושר להעניק לו. כשידע שאני מאושר באהבתי אותו, לא ירצה גמול נוסף`` ============================== (הנרי דיוויד תורו) ============================== ``לעיתים קרובות,אי אפשר להקל ממש, על האנשים העניים ביותר, אבל בכך שנמצאים איתם, כל מה שניתן לעשות בשבילם, הוא בעל משמעות.`` אז, מצאו פנאי להיות ידידותיים- זוהי הדרך אל האושר. מצאו פנאי לאהוב ולהיות נאהבים - זוהי הזכות השמורה לאלים. מצאו פנאי להביט סביבכם - היום קצר מכדי להיות אנוכיים. מצאו פנאי לצחוק - זוהי המוסיקה של החיים. מצאו פנאי להבין ולהודות על חברים\ות וידידים\ות שכמותך...מלאכית יקרה שלי... אוהבתתתתת

ממלאת ליבי במנגינת אהבה :)

מוקדש לך נחמה מעומק ליבי ! (דברים שרציתי להגיד, אולי אמרתי, אבל כאן לנצח הם יהיו איתך :) ) חלמתי עליך מלאכית אדומת שיער רק משיחות עמך, שיחות מתוקות שלא רוצות להגיע אל סופן התאהבתי בדמותך הזכה כל כך התמה, הנקיה מכל רבב, המחבקת לעיתים גם דרך הדממה האוהבת ללא סימני שאלה הלילות יורדים על עיני בכבדות אך שנתי היא קלילה בזכותך יקירה הגשמים יורדים, לנפשי לא מפריעים הם אני עם מלאכית זכה, נפלאה ותמה כשאת אינך אני מרגישה קצת אבודה מחפשת לאחוז במילותיך נימת תקווה ושמחת חיים נבונה מחכה לך כל ערב למשמע צליל למראה חיוך לשמוע סיפוריך אישה יקרה ולדבר על מהותם של החיים כה מעריצה אני אותך על חייך כה מעריצה אני אותך על כוחך כה מעריצה אני אותך על מה שהינך רוצה שתזכרי כי גם אני כאן תמיד למענך :) תודה לך על הכל !!! אוהבת אותך יקירה וכן מודה אני יום יום ומבינה (כל כך מבינה) ענבל

הקשתית*

New member
אין מילים ...מלאכית שלי :)

ושוב כהרגלך בקודש,את מפתיעה ומצליחה לרגש אותי עד דמעות. מה יהיה,מתוקה? איך כתבת כבר:``אני לא יודעת איך להגיב עוד אליך..`` כן כן,אפילו,שכמו שכתבת ,השיחות לא רוצות להגיע אל סופן, ותמיד יש טעם של עוד...ואי אפשר,שלא לאהוב אותך,על מה שאת. אז יקירתי,מקווה,שלא ישמע נדוש,אז הרשי לי לחזור על מילותיו של השיר,שהקדשתי לך בעבר,בתוספת משפטים אותנטיים להיום... ======================================================== אם רק אוכל... ============= אם רק אוכל,את ליבך אמלא בשירים. אם רק אוכל ללטפך במילים. אם רק אשמע קול נשמתך העצובה, אלחש לך יקירה - אני כאן לצידך. עם כל הלב והנשמה, ללא סימני שאלה. בשקט ודממה. ברעש וסערה. אשר יפקדו את יומך. אך... אם אשמע את עצבונך, אם רק אדע,קול נשמתך, אוכל להמשיך להרוות צמאונך, ולספוג רבות מהשראתך, ולו די לי בכך, להתמוגג ממך, ומקול שירתך הענוגה, שפתך העשירה ואישיותך המדהימה. זו המהות האמיתית של החיים. את הדמות האמיתית, שחדרת ונגעת במיתרים כה רגישים. לכן, ידידה יקרה, לא אפסיק לחייך אליך, ולהעניק התקווה. לשלוח יד חמה מלאת אהבה. לעטוף ולגונן עליך, מפני כל צרה. כך מרגישה,כך רוצה. ואותך מעריצה.... ======================== הקרציה האהובה....והאוהבת הכינה נחמה ;-)

קרציונת אהובה שלי :)

את אף פעם לא נשארת חייבת, חברה יקרה... ואני מתרגשת מכל חיבוק, מכל מילה חמה נחמה... חשבתי רבות איך לגמול לך על השיר המקסים על כל מה שאת מעניקה... על שאת מה שאת אך שפתי נאלמת דום :) חיפשתי בספרים... וגם אצל משוררים... אף אחד לא יכול להביע במקומי את התחושה וגם אני איני יקירה, על כן בוחרת אני להגיד תודה ושוב תודה :) ובכל זאת משהו קטן משירתו של ח.נ. ביאליק ``הכניסיני תחת כנפיך והיי לי אם ואחות ויהי חיקך מקלט ראשי קן תפילותי הנידחות`` אוהבת אותך כל כך - אני

הקשתית*

New member
אז בחרתי להשאר חייבת,הפעם B-)

ובכל זאת,לא אוכל מבלי להודות לך... על הכל,על היותך את, ועל הכבוד,להכניסך תחת כנפי (ולהיפך) להיות חיק מקלטך, קן תפילותיך הנידחות. אוהבתתתת אני

למעלה