שיר מהלב

שיר מהלב ../images/Emo79.gif../images/Emo14.gif

הלילה חלמתי חלום נחמד על עצמי מתבוננת על חיי מהצד בגדול הייתי מאוד מרוצה אך עדיין הייתי קצת עצובה בחיי הקצרים הספקתי לא מעט: שני תארים סיימתי כמעט מאוד הצלחתי בלימודים ויש לי כסף לבזבוזים בארץ ובחו"ל עשיתי טיולים חוויתי חיים כל כך משוגעים וממש לא חסר לי בילויים ועוד הרבה דברים מעניינים ויש לי חברים תומכים ואוהבים תמיד הם שם בשבילי – הם אמיתיים וגם העמיתיי לעבודה הם נפלאים הרבה ביחד אנחנו מבלים משפחתי היקרה היא מאוד אוהבת תמיד עוזרת ותומכת ובלי עין הרע, כל חלומותיי לאט לאט מתגשמים בחיי אך חלומי הנחשק ביותר להתגשם לא ממהר יש לי כל כך הרבה בחיים אבל אין לי חבר חסר לי חבר אוהב ואמיתי שיבין, יאתגר, שיהיה תמיד איתי שידאג, יפנק, יעניין ועוד שביחד נגשים חלומות וכך התבוננתי אני על חיי החלום כבר חלף לו, ואז בעיניי הרגשתי דמעה ואגיד לסיום יש לי הכול, אבל אין לי כלום

יש לך הכל, אבל אין לך כלום...

וואו הרגשה כל כך עצובה, שלצערי הרגשתי כל כך הרבה פעמים... אבל את יודעת מה- אם באמת נתבונן במה שיש לנו ונלקח כברור מאליו כמו גג מעל ראשנו, מזון, אהבה של המשפחה והחברים ועוד כל כך הרבה דברים, נראה שיש לנו המון, הרבה הרבה יותר מכלום.

אין גם מה להתייאש...

את סה"כ בת 23 וכל החיים לפנייך, אם תתני לחיים לזרום ולהתפתח ותהני מהדרך, כי סה"כ הדרך היא זאת שחשובה באמת, את תגלי שיש לך כל כך הרבה דברים טובים בחייך, שיש כל כך הרבה אנשים שיקנאו בך על הדברים שיש לך, ושממש אין לך מה להתייאש.

צומיש

New member
הממ...

בתור אחת שחשבתי כמוך.. יש לך הכל יש לך את עצמך וזה דיי והותר החבר יבוא.. אי אפשר להתלות בדברים כאלו.. וזה לא נכון... אבל השיר ממש יפה..

למעלה