שיר מדהים

• פותח הנושא דז
  • פורסם בתאריך

דז

New member
שיר מדהים

לא זה בדיוק הבעיה . אתה מספר לי על ידע כללי ,סידרה תאוריה.תודה יש לי אנציקלופדיות בבית . שאני באה לפה אני רוצה לדבר עם אנשים, לשמוע את הדעות שלהם,לא רק! את הידע הכללי שלהם. מה אתה חושב עך זה שאתה צל של משהו עיות של עולם שיותר קרוב למקום? שהדי אנ אי שלך הוא כפיל של די אנ אי של מישהו אחר? שכול מה ששונה זה ההתפתחות שלך,והדרך בה גידלו אותך? שיכולים להיות עשרות אנשים עם מטען גנטי זהה לשלך? לי אישית זה גורם להרגיש רע. זה מוציא חלק מהאינדיואדואל שלי כיחידה. זה הופך אותי לעיות. חיקוי או שכפול של הזמן. וכול מה שיחודי בי זה מה שהחברה הכניסה לי לראש בבית ספר ובבית .

preacher

New member
כמו כל רעיון טוב...

ניבן כבר חשב על זה קודם. בסיפור קצר שלו בשם ALL THE MYRIAD WAYS הוא הניח שגילוי דרך לעבור לעולמות מקבילים יגרמו לגל התאבדויות כי אנשים לא יוכלו להתמודד עם העובדה שכל החלטה שלהם חסרת משמעות והיא יכולה לפול לכל הכיוונים ביחד. הסיפור מסופר מנקודת מבט של שוטר שחוקר את ההתאבדויות. וכל פעם שהוא חושב על החלטה, צצה המחשבה: מה זה משנה? ככה או ככה, ביקום מקביל הוא יחליט הפוך. באמת די מדכא כל הרעיון. עדיף מספר מוגבל של יקומים כמו במספר החיה.

דז

New member
שוב תודה

תודה על התגובה מאד נהנהתי לקרוא אותה. מענין איפה זה שם אותנו ,כול הצללים,כול הלא משנה , ויותר מענין יש עולם מקורי כמו אמבר ?,שם זה משנה ,כי משם יתחיל העיות של הצל והיצירה שלו. אם תשמיד את אמבר תשמיד את כול הצללים?. ואם יש אמבר מתי יוצא האוטובוס לשם? בתודה נויה

preacher

New member
זה כבר כתוב בספרים

אם משמידים את אמבר התוהו יפלוש לכל הצללים.

הייזל

New member
להבא בבקשה ממך

אל תפתחי הודעות חדשות כאשר ההודעה בעניין כבר קיימת באותה הדף. אלא אם כן את רוצה שאני אמחוק הודעות שלך בשיטיות. חוץ מזה, את פשוט חייבת לשפר את העברית כי אני מאד מתקשה להבין אותך.

דז

New member
אין בעיה

סליחה אם בלגאנתי לך פה את הסדר של ההודעות. פשוט אתמול היה הפעם הראשונה שכתבתי בפורום . לקח לי זמן להבין איך זה הולך . מבטיחה לך לא מבלגאנת יותר

למעלה