שיר מדהים לדעתי-חובה!

felomena

New member
שיר מדהים לדעתי-חובה!

HERO/MARIAH CAREY THERES A HERO, IF YOU LOOK INSIDE YOUR HEART YOU DONT NEED TO BE AFRAID OF WHAT YOU ARE.. THERES AN ANSWER IF YOU REACH INTO YOUR SOUL AND THE SORROW THAT YOU KNOW....WILL MELT AWAY AND THEN A HERO COMES ALONG WITH THE STRENGHT TO CARRY ON AND YOU CAST YOUR FEARS ASAIDE AND YOU KNOW YOU CAN SURVIVE!! SO ...WHEN YOU FEEL LIKE HOPE IS GONE LOOK INSIDE YOU AND BE STRONG AND YOU`LL FINELLY SEE THE TRUTH THAT A HEROLIES IN YOU! ITS A LONG ROAD WHEN YOU FACE THE WORLD ALONE NO ONE REACHES OUT A HEND FOR YOU TO HOLD YOU CAN FIND LOVE IF YOU SEARCH WITHIN YOUR SELF AND THE EMPTINESS YOU FELT WILL DISAPPER (CHOURS) LORD KNOWS DREAMS ARE HARDD TO FOLLOW BUT DONT LET ANYONE TEAR THEM AWAY HOLD ON. THERE WILL BE TOMORROW IN TIME YOU WILL FIND THE WAY!!!! אני אוהבת אותכם ואני כל הזמן אומרת לכן תהיו חזקות.....אולי גם אני יהיה?...אוהבת אותכן

t@gel

New member
גם את תהיי

אני מבטיחה לך... באמת שיר מדהים... התעודדי חומד... יום נעים לך... אוהבת, אני

באמת שיר מדהים

ואולי באמת גם את תיקחי זאת לתשומת ליבך? הכל נימצא אצלך בפנים....רק תכירי בעובדה זו ותוכלי להמשיך הלאה לחיים נפלאים. אז הנה - אני אומרת לך תהי חזקה, יקירה. אני מאמינה בך והיכולתך לעבור את הגל הזה וגם את הבאים אחריו. ועכשיו רק צריך שתאמיני גם את. אוהבת מאיה

למעלה