שיר לתמונה

שמים1

New member
שיר לתמונה ../images/Emo141.gif

אין כמו שבת לשיר אהבה התחברו למילים החושניות והרוטטות שבתוככם וכתבו שירי אהבה יפים לתמונה . שבת שלום ויצירה פוריה

ריקי די

New member
עדיין

עדיין משמרת בתוכי שיר דודים טבול מחמדים. עדיין מגעך שולט בכל פינה מזהיב את עורי בגעגוע מתוק. עדיין תמונה באויר מרפרפת- שני גופות סוערים מול חדות התשוקה. איך אסיר ואחשוף רעב כה מתוק ולבי עדיין מפרפר.

kingda05

New member
אילו הית

אילו הית כאן לצידי ולא בתמונה מעוצבת היתי ממשיך מאיפה שהצלם הפסיק לצלם הית מרגישה כבר אחרת הית מרוטת בגדים אילו הית מחיכת היתי נותן את עצמי בידייך ואני את חום גופי משאיר בתוכך הו אילו היתי.

אגה

New member
בלתי מושגת

בלתי מושגת מתבגרת מול המראה כל כך יפה שבא להם למות למענך בלתי מושגת מתפשטת בחדרה עיני אינדיגו מהפנטות שגורמת להם להעתיק נשמתם בגללך בלתי מושגת מתהלכת בקרבת ביתה שיער שופע חיוניות ואור שמצריך מהם עוצמה נפשית לעמוד מולך ולומר לך: בלתי מושגת... כמה שאני מאוהב בך

שמים1

New member
ניחוח גופך

זכרונות ליל אמש חבקו מתניים חשופות, מבט עיניים תוהה אל מול חלומות הנשקפים מאספקלרייה של תחושות והולמים בחושניות הנושמת בעורקים חובקת רגע בדידות המפציעים עם שחר לוטפים ניחוח גופך שנותר על כרית נוצות רכה.

יערית 1

New member
כיסופי ערגות

עוד מהדהדים בזכרוני לחישות אהבתנו עת מעיינות אהבתך נבעו בי בסערה. עוד פועמות בתוכי התחושות המרטיטות גופי באש יוקדת. מה רבים כיסופי ערגתי אליך ואתה לא לצידי.

odo13z

New member
שלום אהבה ולא להתראות...../images/Emo66.gif

שלום לך אהבה ולא להתראות אין לך סיכוי לשוב ולפרוח איני רואה היאך שוב בלבי תוכלי לזרוח היצבת למפתני רף גבוהה ולעבור אותו או אף להתקרב אליו ניראה לי בלתי אפשרי..... תמיד.......אשווה.......אליה..... ואין... אין סיכוי..... שמשהו יידמה...... לה.....

מתפשטת

מתפשטת פשוטה מכל מבטי תוכחה, מביטה בי, בגופי שלא יודע מנוח מכל מה שנגזל ממנו וגזל בתמורה ומה שעוד לא. יודע שובע או אופס כוח לא חשוב. מתפשטת וכל כך עטוית מלבושה ובושה ובכל זאת חושקת לטרף בכל פה משתנקת מאויר ותחושה מתישה של עקה מיותמת ועצב רפה לא חשוב. מתפשטת מכל מה שתזכור או תשכח ותזכור שוב. הריח, טעם החיים הללו מה שנטמע בי ומי שלא אגמור להיטמע בו לעולם, ואין עוד וְכָּלוּ לא חשוב מתפשטת להיות נאהבת עטופה ופועמת בקצות אצבעותיו, בנגיעה קלה אשפוך דעתי על כל שקר או אמת או עגביך החושקים בי בְּעוּלָה לא חשוב. זה כבר לא חשוב רק כאוב רק כאוב.

ניצבת גלויה

ניצבת גלויה כביום היוולדך, עוטה מעטה עירום ושופעת תפנוקי תאוות. אנא, אל תשיתי אלי זעם ועברה בהיותי צופה בך מעבר למשוכות המסתורין ומבקש ללכוד בך שפעת חמודות והדרת קימורים וחמוקיים. כי היה הייתי איש אוהב, המבקש לפסוח על כלימת התשוקה.

למעלה