שיר לשירי!

שיר לשירי!

אז לפני הרבה זמן הבטחתי שנעשה שיר לשירי! כל אחד כותב שורה ((או יותר..)) אחרי שורה של מישהו אחר שכתב..! חייבים בחורוזים וחייבים שזה יהיה קשור בשירי!!! אז יאללה אני מתחילה: לשירי שאנחנו כל כך אוהבים כתבנו לך שיר מכל המעריצים יאללה להמשיך...!

נו תפסיקו ליבש! מה הבעיה ל...

כל כך קשה לשתף פעולה? אוף איזה פורום... פעם הייתם קצת יותר משתפי פעולה! אי אפשר לעשות איתם היום כבר כלום! איפה פורום שירי מימון שאני מכירה!???? אני הולכת לשלוח את זה מכולנו אז אם בא לכם שאני אכתוב לה לבד אז סבבה..! ובסוף אני אכתב ניסיתי לעשות את זה עם כל המעריצים אבל הם לא רצו!

זוננפלד

New member
תראי משהו...

אני לא רוצה להעליב באמת שלא, ואת יודעת שאני לא רוצה, אבל אני רוצה להבהיר לך משהו: לא לכולם יש זמן לכתוב כל 2 שניות הודעה... ואת לא חייבת לרוץ אחרי כולם, אם לא רוצים, אז תישלחי לבד את המחברת, למה את חייבת להתחנן כל כך הרבה? אני אומרת את זה לטובתך... סורי אם נעלבת.......

אני חושבת שאתם טועים היא../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

היא כולה רוצה לתפעל טיפה את הפורום.. צריך לשתף פעולה ולא להגיד אין לי זמן לזה כי לדברים אחרים שאת/ה מגיבים בפורום יש זמן אז גם לזה תמצאו 2 מילים.. עכשיו אתם אומרים למה אני לא הגבתי כי אני לא מצאתי 2 שורות לרשום לא יצא חרוז אז תזרמו ולאט לאט כולם ימצאו את עצמם.... אל תפסלו מה שמישהו מנסה לעשות בפורום זה רק כדי להרים אותו טיפה..

ShpigelmaN

New member
אני אתחיל

עם שירי מבינים שלא משנה הכמות כי מה שירי לא אם דיווה בהתהוות

יש לי המשך לאושרית../images/Emo163.gif../images/Emo90.gif

לשירי שאנחנו כל כך אוהבים כתבנו לך שיר מכל המעריצים הכל התחיל בכוכב נולד וכבר מאז הבנו שלשיר, כוכב כמוך נועד ראינו את הניצוץ בעינייך וידענו שזהב יהיה כל מעשה ידייך אמנם הגעת רק למקום השני בגמר אך מאז הוכחת את עצמך בשיר "השקט שנשאר" זכית במקום הרביעי בגמר הארוויזיון כולנו גאים בך אך בשבילנו את תמיד מקום ראשון

יאאאאא פזזז יפההההההההההההה

שמעי בשורה האחרונה תעשי את זה "זכית במקום הרביעי בגמר אירויזיון, כולנו גאים בך ובשבילנו את תמיד מקום ראשון" כי "אך" היא מילת ניגוד, ואנחנו רוצים כאילו להוסיף, בנוסף לזה שאנחנו גאים בה בשבילנו היא גם תמיד מקום ראשון.... ובינתיים אני אחשוב על המשך....

צודקת! אני לוקחת את ההערה שלך../images/Emo90.gif

לשירי שאנחנו כל כך אוהבים כתבנו לך שיר מכל המעריצים הכל התחיל בכוכב נולד וכבר מאז הבנו שלשיר, כוכב כמוך נועד ראינו את הניצוץ בעינייך וידענו שזהב יהיה כל מעשה ידייך אמנם הגעת רק למקום השני בגמר אך מאז הוכחת את עצמך בשיר "השקט שנשאר" זכית במקום הרביעי בגמר הארוויזיון כולנו גאים בך ובשבילנו את תמיד מקום ראשון נ.ב שמחה שאהבתם ותודה לכולם

הנה המשך...

יש לנו שיר.. קבלו: לשירי שאנחנו כל כך אוהבים כתבנו לך שיר מכל המעריצים הכל התחיל בכוכב נולד וכבר מאז הבנו שלשיר, כוכב כמוך נועד ראינו את הניצוץ בעינייך וידענו שזהב יהיה כל מעשה ידייך אמנם הגעת רק למקום השני בגמר אך מאז הוכחת את עצמך בשיר "השקט שנשאר" זכית במקום הרביעי בגמר הארוויזיון כולנו גאים בך אך בשבילנו את תמיד מקום ראשון את מצויינת וזאת עובדה! את מפילה את כולם עם הקול והעוצמה! החייך שלך כמו של מלאך ובקיצור אנחנו אוהבים אותך מתים עליך הכי בעולם בטוחים שתצליחי יותר מכולם מחזיקים לך אצבעות ושולחים לך הרבה נשיקות! אז יאללה שירוש אנחנו מאחוריך... אוהבים אותך המעריצים!

timtamtum1

New member
לא מפורום אבל..

אני בטוח שאם זה היה עוד סקר מפגר זה היה כבר נעוץ ואולי גם בשער של תפוז.. תופעה ממש מעצבנת.. בכל פורום זה קורה..צריך להתחנן להתיחסות. אנשים לוחים יוזמה ואף אחד לא מעריך! שיהיה... פורום נחמד..אפילו מהאהובים עליי שירי המלכהה
להתראוותת

למעלה