שיר לשירה

המוגז

New member
זהרון!! רגע לפני........

שאתה פוקק אצבעות ונותן ידך במקלדת תבדוק את העובדות במיוחד לפני שאתה מאשים מישהו בעבירה על החוק דוגית או בשמה החדש דוגית-אוקטופוס או שמה אוקטופוס-דוגית לא מוציא צלילות דיג לא בסוף שבוע ולא בכלל ייתכן שבעבר הם כן היו מוציאים לצלילות דיג אבל מאז האיחוד זה בדוק שלא מוציאים

זהרון

New member
מוגז, עוד לא יצא לי להאשים

ואם אכן דוגית אוקטופוס הפסיקו להוציא צלילות דיג באופן רשמי אין שמח ממני. ודע לך שתמיד יש את האזור שבין הלא רשמי לבין המצוי. ושוב, אם אכן רני הטיל ווטו מוחלט על צלילות הדיג, אני הראשון להצדיע לו. בגילי אגב מסוכן כבר לפקוק אצבעות, זה יכול להגמר לא טוב ועדיף לשמור את האצבעות לטובת כלובי הדגים :)

ניב ד

New member
לדעתי EBAY הרבה יותר יקר לך...

את המארינר אגב החזרתי מזמן מכיון שזו מסיכה ממש ממש גרועה... ברור לי שהדייגים הם מקור פרנסה הן לעצמם והן לחנויות הצלילה ומועדונים מסויימים. אין לי בעיה עם זה, וגם אין לי בעיה שמוכרים רובי צלילה. הבעיה שלי היא שהורסים לך צלילת כיף עם הדייגים האלה. אם הם רוצים להוציא צלילות דיג שיוציאו סירה עם צוללי דיג ולא יכניסו אותם לצלילה עם צוללים ספורטיביים.

יה דנה - אני לא מוצא שום סיבה ...

לסלחנות. את גילי אני מכיר הרבה מאוד שנים (מהגן לדעתי) וגם את הקורס עשיתי דרכו. אבל כאשר משהו לא תקין נעשה יש לאומרו. 1.האתר שירה יכול להפוך לאתר מס´ 1 לצוללנים. על מנת שנוכל להגיע לכך, על מועדוני הצלילה להכיר בכך ע"י שימור החי הסובב אותו. 2.צלילה דיג עם מכלים אסורה עי"פ חוק. אני יודע גם שהדעות חלוקות לגבי חוקיות ויעילות החוק. (גרירת רשתות עם מפתח חורים 0 וכו´) לסיכום קשה לאכוף את נושא צלילות דיג לחובבים ואולי דרושה גם הדרכה לגבי מה לצוד מתי ומאיזה גודל. אבל אין שום סיבה שמועדון צלילה שמתפרנס מצוללנים שמעונינים לראות גם חי לא יטיל וטו על צלילות דיג באתר כמו זה שהגישה אליו אפשרית רק עם סירה. תודה יגאל

colt

New member
מועדון אחר...

ניתן להגיע לשירה גם דרך פוצקר מנהריה. יאיר פוצקר וכל העובדים שלו ממש נהדרים.

גוני האדום

אכן בסירה הזו. באמת היתה צלילה נהדרת, ורק הדייג הרס אותה קצת, מה שהכי הפריע לי זה שהמדריך הכיר את הדייג והסתחבק איתו. רק בסוף הוא זרק לו משהו כמו "הבטחת לי שלא תדוג יותר" אבל זה היה תוך כדי צחוק ונראה שזאת לא הפעם הראשונה וגם לא העשירית שהוא דג שם. אני נהניתי מהשירה (פעם ראשונה שלי) ודווקא הצלחתי לנצל את 25 הדקות עד תום (ביחד עם אחותי). אז מי אתה היית? נ.ב. סליחה על התגובה המאוחרת אבל רק היום חזרתי מהצבא...

למעלה