שיר לשירה..

Yael Floyd

New member
שיר לשירה..

הביצוע הזה של קורין אלאל.. תמיד עושה משהו מבפנים. (שיר לשירה- יהונתן גפן) דברי עכשיו ילדה, אני שומעת כל העולם מקשיב למלמולך. דברי מלאך שלי, אני יודעת שלא תמיד יקשיב לקולך... דברו שפתיים יחפות דברו עיניים כל עוד חלב נוטף מחיוכך.. חבקי את כל פחדיי בשתי ידייך חבקי דובים גדולים מתוך שנתך.. עולם חדש וטוב אני אתן לך כבר במבט כחול את מגלה כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח קורץ צהוב צהוב מתוך האפלה.. תהיי קטנה, מאומה לא יפגע בך סיכת פרפר קשורה בשיערך תהיי קטנה, מאומה לא יברח לך אני אהיה גדולה גם בשבילך..

השיר כמובן נכתב לשירה גפן הבת שלו

והאחות של אביב... והישר הזה זה שיר האהבה של אבא בלת הכי יפה טהור ונפלא שיש אולי לא הכי כי הכי שמור למאיה של שלום חנוך שאין לי את המילים שלו פה אבל אני אחפש ואשים ... אניאוהב אותך אחות קטנה שלי...

מאיה /שלום חנוך

מה, מה, מאיה מאיה קטנה שלי מה את חושבת מה את אוהבת, בי? מה היה בי, מאיה? מה השתנה בי? מאיה גלי לי גוזלי שלי. מאיה, מאיה כלום לא נשמע יפה כמו לקרוא לך ילדתי. מה, מה, מאיה הנה את בת עשרים, אז מה את חושבת? מה עוד אוהבת, בי? מה היה בי, מאיה? מה השתנה בי מאיה, גלי לי מאמינקה שלי. מאיה, מאיה כלום לא היה יפה כמו לקרוא לך מאיה, מאיה מאיה קטנה שלי. מאיה שלי...

Yael Floyd

New member
ערן..

אני אוהבת אותך.. מקווה שבסוף נרדמת... ושמרתי לך חלום.

רותי ב.

New member
אוהבת

את שניכם.
מדהים איך אחרי כאלה שירים של שקט ויופי, לא מצליחים להרדם עם חיוך ענק, ועם חלומות וורודים, שניכם.

אח אחחח

להזכר.. לשיר הזה עשיתי את הקליפ הראשון שלי בכיתה ט´ חיחיחיחי צילמנו ילדה מדהימה שקוראים לה רותם על החוף בכינרת ויצא משו מקסים אח"כ במגמה זכינו לשבחים רבים. פשוט.. שיר קסום. ובכלל עם הביצוע של קורין... אחחחח.. תודה שהעלת זכרונות מתוקים.

joyjoy

New member
וואו..

"תהיי קטנה, מאומה לא יפגע בך סיכת פרפר קשורה בשיערך תהיי קטנה, מאומה לא יברח לך אני אהיה גדולה גם בשבילך.." וואו מזכיר לי את הרצון שלי לשמור את האחים שלי בצמר גפן... לא הלך לי..הם תמיד גדלו ועדיין גדלים...
על זה

למעלה