שיר לשירה/ יונתן גפן

מיכל..~

New member
שיר לשירה/ יונתן גפן

דברי עכשיו ילדה, אני שומעת כל העולם מקשיב למלמולך. דברי מלאך שלי, אני יודעת שלא תמיד יקשיב לקולך... דברו שפתיים יחפות דברו עיניים כל עוד חלב נוטף מחיוכך.. חבקי את כל פחדיי בשתי ידייך חבקי דובים גדולים מתוך שנתך.. עולם חדש וטוב אני אתן לך כבר במבט כחול את מגלה כמה חשוב לראות פתאום חצי ירח קורץ צהוב צהוב מתוך האפלה.. תהיי קטנה, מאומה לא יפגע בך סיכת פרפר קשורה בשיערך תהיי קטנה, מאומה לא יברח לך אני אהיה גדולה גם בשבילך..
כי זה שיר מלא בכל כך הרבה תמימות ואוח.. תגו´ש-מוקדש לך

מיכל..~

New member
חייבת גם את זה

השעות הקטנות של הלילה/ יוסי גמזוהשעות הקטנות של הלילה הן אולי הגדולות באמת. בשעות הקטנות של הלילה העולם את הרגש שומט. וחופשי מתככים ומבצע ותמים כתינוק בן יומו ודולה מאוקינוס הנצח המוני אלמוגי חלומות. אז הרוח עובר חרישי בין אחת לאחת ושלושים ומרגיע בים סערה וכבר שתיים פחות עשרה. [וכבר שתיים פחות עשרה..] בשעות הקטנות של הלילה מלווים אל ביתם אהובות, בשעות הקטנות של הלילה משכימים מטאטאי רחובות. וחורשות התנים והאובך לוחשות אל הואדי סודות, וחובשים את פצעי הבצורת הטללים היורדים לשדות. אז הרוח עובר חרישי ונושק לצמרות הברושים ומוסיף בטיילת לגלוש וכבר שבע דקות לשלוש [וכבר שבע דקות לשלוש..] בשעות הקטנות של הלילה נרתמות רכבות המשא. בשעות הקטנות של הלילה אמא שוב את ילדה מכסה. ויוצאות הפליגתות לשיט ורוכלי הסידקית על שירים בחולמם על מלכות השמים שמוצאים עוד הרע בשירים. אז הרוח עובר חרישי בין ארבע לחמש ושלושים ובבוקר מוצאים אחדים את שבילי החלב בכדים. [את שבילי החלב בכדים..]
ואיך שבא לי עכשיו לילה לבן שירגיש לי חופש וזמן מחשבה ואוח.. לילה זה דבר יפה והשיר הזה הוא
וגרם לי <--ככה--> לחייך!

למעלה