שיר לשבת

הזהוב

New member
שיר לשבת

שבת שלום לכולכם, תודה לכל אלה שמודים על השירים ולאלה שהציעו להפוך זאת למסורת כלומר, שאקדיש לכם שיר כל יום שבת. למרות שאני לא מאמין בדברים קבועים הרי לכם שיר נוסף לשבת. השיר נקרא Pente To Prwi (חמש בבוקר) ומושר ע"י תאנוס פטרליס. תהיו לי בריאים הזהוב, שלכם בדאגה.

F a d i

New member
יאסו לזהוב...שיר יפה ומעניין

תודה

ושוב הפטיש מכה...

לא אכפת לנו שאתה לא מאמין בדברים קבועים... העיקר שתביא באופן קבוע שיר אחד כל שבת!!!(בבקשה) אם קשה לך אתה יכול כל יום שני...או רביעי... או חמישי...או....

odeliaabut

New member
אחלה שיר אפשר תרגום

אחלה שיר איזה קול איזו מוזיקה אולי תוכל לתרגם אתה או מישהו אחר את השיר ולתת אינפורמציה על הזמר פעם ראשונה שאני שומעת עליו

פאדי, קיבלתה אתגר לתרגום, מעניין אם

דה-גריק הייה עמנו, בטח הייתה מתפתחת תחרות בריאה מי הייה מתרגם ראשון!!!!על כל פנים אני בטוח שיהיה לך מעט הזמן להעשיר אותנו בעוד אחד מתרגומיך...להשתמע אחי...

GLGGM

New member
עד ששאר הקולגות יגיבו

הנה תרגום צנוע לשיר כדי לספק את סקרנותכם הטבעית. חמש לפנות בוקר שוב השחר מצא אותי בחפשי אותך בתוך ספינה טרופה ששמה "חיים" אני נאבק לילה שלם בסערות מוחי ונפשי לא מוצאת יבשה להינצל חמש לפנות בוקר. חמש לפנות בוקר ומטלפן אליך אך אני מנתק בטרם תעני רציתי לומר לך הכל אך אני נסוג לבי דומה לחייה פצועה ושעון מוחי עצור. חמש לפנות בוקר ואני ממלמל מילים פזורות ו"מדוע" אינסופיים ברחובות בהם נפגשנו פעם שוב אסתובב, את חסרה והכל שקט מאובן חמש לפנות בוקר שבוע טוב רגוע ושלו

F a d i

New member
וואלה אנג'לו שתהיה בריא

ישבתי,תרגמתי ופתאום רואה את התרגום שלך תודה איש שבוע טוב שיהיה לך

F a d i

New member
ובשביל הספורט הנה התרגום שלי

(לטוב ולרע)
חמש לפנות בוקר הלחין:ב. גירות'ודורו כתב:נ. פאפאדופולוס שוב מוצא אותי השחר מחפש אותך בספינה טרופה אחת שנקראת חיים במהומה של מוחי כל הלילה נלחם יבשה לא מוצאת נשמתי להינצל חמש לפנות בוקר חמש לפנות בוקר אותך לוקח אבל נסגר לפני שמדבר את הכל רוצה לך לומר אבל נסוג חמש לפנות בוקר דומה ליבי לחיה רעה פצועה והשעון של מוחי מפסיק לעבוד חמש לפנות בוקר שוב מוצא אותי השחר,לעצמי מדבר שמועות פזורות ואין ספור למה בתוך הדרכים שפגשתי אותך שוב אחזור את חסרה והכל דממה אחת מרעישה חמש לפנות בוקר חמש לפנות בוקר אותך לוקח אבל נסגר לפני שמדבר את הכל רוצה לך לומר אבל נסוג חמש לפנות בוקר דומה ליבי לחיה רעה פצועה והשעון של מוחי מפסיק לעבוד חמש לפנות בוקר

תבורכו על התרגומים, איזה יופי

ספינה טרופה ששמה חיים, אה...משהו משהו...תודה לאנג'לו ולפאדי על ההיענות לאתגר שהוצב כאן...

F a d i

New member
אנג'לו בהחלט נתאם..וכמו שאמרתי שמתי

את התרגום רק בשביל הספורט שבענין ולא משהו אחר קטונתי... שבוע מצוין לך ידידי

פאדי ידידי האם התיאום בינך ואנג'לו

יכול לעזור לי בלמצוא את המילים האנגלו יווניות לשיר "מי מרוטס מני" של הזמרת היווניה "אנג'לה דימיטריו" שהשמעתי לך דרך הטלפון??? להשתמע, חיים

F a d i

New member
ידידי אולי תנסה שוב להעביר לי את

השיר במייל?! לא מצאתי את המילים שלו באף אתר אבל אולי אצליח למצוא אותן בעצמי ואנג'לו תמיד יכול להוסיף משהו...

עד שהתמיכה של WOW תואיל בטובה

להדריכני, כנראה אצטרך להתאזר בסבלנות, לצערי, יש לי שני אייקונים יפים וחמודים של אאוטלוק אקספרס וה-אאוטלוק הרגיל ושניהם "כאבן שאין לה הופכין" ולא מצליח להעביר את השיר, מתסכל, אבל אנסה שוב ושוב עד שאצליח...המטרה במקרה הזה כמו בכל פעם קדושה ומסייעת לאחרים להתקדם הלאה...להשתמע, ותודה על ההיענות...חיים

יש בידי חיבור של בזק WOW וקיימים

שני אייקונים של דאר אלקטרוני כפי שהסברתי קודם בפורום, אאוטלוק ואאוטלוק אקספרס...איך אני מתחבר לדואר זה???כל פעם שאני מנסה לשלוח הודעה, ישנה הודעת שגיאה שאומרת שאינני מחובר ל-HOTMAIL...

למעלה