שיר לשבת

שקוירין

New member
שיר לשבת

כל יום בשש בבוקר, אני שוב מתעורר לוקח ת'כדור ואז רץ קצת יותר מהר ת'אפדרין לקחתי, הרחתי ת'לבן, אני כפיר אדרי - ילד נרקומן אז גילגלתי צינגלה צינגלה צינגלה בוף, צינגלה צינגלה בוף צינגלה צינגלה צינגלה בוף, בוף בוף בוף בוף בוף אחרי הצהריים עושים אימון ריצה, לפני כן מעשנים קצת איזה ג'וינט עם הקבוצה לוקחים מריחואנה, ושואפים ת'קוק עם LSD הולכים ת'ראש לדפוק אז גילגלנו.... בערב עם הפייסל הולכים לתפוס זונות גם שאחטה מהגראס ומהטריפ כמה מנות, אנחנו נרקומנים, לא מסתירים סודות, אבל רוצים ת'ארבע נקודות....

שחר .ו

New member
חתם ל3 שנים בהפועל ת"א

מקווה שעכשיו אתה מרוצה אחריי שכ"כ רצית אותו

ממ אדרי שחקן טוב.

אפילו מצויין כשהוא רוצה, אבל ממש לא יציב וקשה לסמוך על זה... והוא עשה שלוש עונות ממש יבשות ורעות... ממ אשדוד יש לי הרגשה תרוץ בחלק העליון של הטבלה לדעתי, פשש גם אבוקסיס וגם דומב ועוד רוצים את קוביקה. מישהו ראה את המדים החדשים שלהם? חחח נחמד.

שחר .ו

New member
יוסי, ילד שלי נשכח

ע"פ שירו של ע. הלל לחן: סשה ארגוב שכתוב: עלי מוהר "העיר" 11.7 שמש במרום זורחת הפועל את יוסי בנה שולחת: "לך לרעות בשדות זרים לך כמו כל האחרים יוסי- ילד שלי נשכח" לבדו פוסע יוסי מקבוצה אשר אהב הדמעות כבר בעיניו, כל אוהד מושבע את יוסי מלווה במבטיו... ומאחורי השער מתרוקנים היציעים כי הלך עמוד התווך, נסיך התיקולים, הוא היה אהוב כ"כ יוסי- ילד שלי נשכח.... יש לציין שאני לא מסכים עם רוב מה שנכתב ע"י מוהר פשוט גדי פתח שרשור שירים אז החלטתי שגם השיר הזה ראוי ..

Eldad H

New member
ללא ספק

אוהדי הפועל ת"א הם האוהדים הכי כשרוניים בארץ. "שתדרוס אותך רכבת תאנוס אותך ארנבת תקבל סרטן בראש". (אוהדי הפועל ת"א הקדישו לאיתן טייב שיר לפי הלחן של "נח" של מתי כספי).

שקוירין

New member
הנה משהו שאולי תסכים לו יותר

עפ"י אין אמת בכוכבים של גילי ארגוב שהיה שיר האוהדים של אבוקסיס: "ערב ערב מול כוכב, לחשתי לי תפילה, השחקן אשר חתם, עזב את הקבוצה. אבוקסיס קושר שרוכים, אבוקסיס קושר שרוכים, לא נשכח ולא נסלח ולא נאמין". גורמים באגף המילטנטי בין אוהדי הפועל בפורום נהגו לשיר שיר זה עם הגב למשחק כששרו לאבוקסיס עפ"י המילים הרגילות.

למעלה