שיר לשבת להערכתכם

הזהוב

New member
שיר לשבת להערכתכם

שיר השבוע לקוח מן האלבום האחרון של זמרת פחות ידועה במקומותינו - מלינה קאנה. שם השיר: "Proto Fili" (נשיקה ראשונה / עיקרית ?) לחן : תיאודוריס פאפאדופולוס מילים : סמארו פאפאדופולו מקווה שתיהנו שלכם הזהוב. הקישור להלן מילות השיר ביוונית. מקווה שמישהו יוסיף את התרגום ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙ Πρώτο φιλί σε ποια χείλη έδωσα να θυμηθώ κι απόψε προσπαθώ κι ένα γιατί γεννιέται που δεν ένοιωσα απ' την αρχή πως κρύβει τον καημό. Το τελευταί... τελευταίο μας φιλί είναι λυγμός είναι λυγμός και δάκρυ που δεν κυλάει κι απόψε απ' των ματιών την άκρη. Πρώτο φιλί με ποιον το χόρεψα να θυμηθώ κι απόψε προσπαθώ κι ένα για΄τι γεννιέται που το ξόδεψα σαν οφειλή που πια δεν τη χρωστώ.

orna44

New member
שיר מאוד יפה

תודה רבה.
גם קול "יווני" גם בוזוקי נעים וגם מלודיה שעושה טוב.

F a d i

New member
איזה כיף להתעורר עם הקול היפה הזה

תודה רבה זהוב שיהיה יום טוב עם הרבה מוזיקה איכותית כזו

GLGGM

New member
הנה התרגום...

נשיקה ראשונה Melina Kana Music: Theodoros Papadopoulos Lyrics: Smaro Papadopoulou לאיזה שפתיים נתתי את נשיקתי הראשונה אני מנסה גם הלילה להיזכר ו"מדוע" אחד נולד על שלא הרגשתי איך מלכתחילה מסתירה את המועקה נשיקתנו האחרונה היא אנחה ודמעה שאינה זולגת גם הלילה מקצה העניים עם מי רקדתי את הנשיקה האחרונה אני מנסה גם הלילה להיזכר ו"מדוע" אחד נולד שאני בזבזתי כמו חוב שאיני חייבת יותר

איזה יופי, הייה שווה להתעורר ולשמוע

חוויה של שיר, כל הכבוד לזהוב, על ההתמדה בהבאת שירים יפהייפיים כל יום שבת, עבורי יום ראשון...שוב תודה...

תמנונה

New member
זהוב מי אני קטונתי לחוות....../images/Emo39.gif

דעתי, כאילו המקצועית, על שיר. אבל בעצם אני הקהל....תותחים.....יש מעטים מודה כבר שמעתיו, אולי כאן אולי באחת התוכניות של אנוש...האמנם? אהבתי אותו אז ועכשו עוד יותר. לגבי הבצוע....לרגע אני חושבת איך למשל היתה מבצעת אותו אלקסיו, אלני ויטלי, ואפילו גליקריה......... וגם דאלארס.......בשביל פאדי.

למעלה