שיר לפסח

שיר לפסח

לא הורדתי מזה זמן רב ת`אבק מהכוננית וגם לא מהספרייה - גם לא מהפצעים לא שטפתי זמן מה את הריצפה וגם לא ת`גזוסטרה,גם לא ת`פנים לא גיהצתי שנים רבות את הבגדים גם לא ת`ווילונות - ובוודאי שלא ת`כאבים רק בפסח, אני מורידה, שוטפת ומגהצת לא ת`פצעים, לא ת`פנים ולא ת`כאבים כי אם את כל המלבושים והכלים, הלבנים כך סתם... בשביל - החברים.

גחלילית... בואי שניה...

ככה לספר בקול שאת ג`יפה?????? לא נעים.... חההההההההההההההההההה ואם קצת רצינות אז- פסח הוא גם נקיון של הנשמה.. לנקות את ה``חמץ`` שהצטבר בנו במשך השנה.. ככה אני רואה את זה מקווה שגם אחרים נחזסור הרבה יותר ``נקיים`` ו``לבנים`` אחרי החג. וחוץ מזה, מי את , יקירתי????????? (נשמעת לי מוכרת לאללה..)

תשובה לרקדנית

הנה באתי רקדנית...מתקרבת לאט לאט...ואני נשמעת לך מוכרת??? אני קול מן ההרים, פיכפוך המיים,השתקפות האור...האם כל אלה מוכרים לך? אם כן הרי אנו מכירות ואם לאו הרי נכיר חג שמייח ומאושר לך

דספרדו

New member
פסח מעריך את זה

למה אשתי לא שרה שיר שכזה?? למה כשמגיע פסח אני חייב לשמוע ``בוא תעזור`` {ומוסיפה ``כבר`` חופשי} אבל למה לא לנקות את הכאבים? למה לא לגהץ את הקמטים? למה לא להחליק את הצלקות? למה לא להעלים את הפצעים? הריי כל הנ``ל זה ``עבדות`` צאי לחירות ושיהיה לך חג שמח

ניקיון ה-פסח

...העבדות היא החרות שלנו ולהפך...החרות היא לפעמים העבדות...וכך למעשה כשבודקים היטב בתוך ולא רק במעל..רואים שיש דברים שלא ניתנים כך סתם עם שואבק אבק ל``התפנות`` מהשטח...לפעמים נכון דוקא להחליק על הקמטים והצלקות..אבל למשש ולדעת שהם/הן שם...לתזכורת והחירות....כפי שאמר איש המעבורת ב-``העבד``...``דבר אחד למדתי בחיי:אל תקשור עצמך לשום בריה, אם בעל פרה אתה, עבד אתה לפרה, אם בעל סוס אתה, עבדו של הסוס אתה, אם בעל אישה אתה, עבד שלה אתה...אין לך בין חורין אלא מי שעוסק בתורה...``אז...כל אחד והעיסוק ``התורתי שלו ;-) שיהייה לך חג חירות שמח וכל טוב !!!!

למעלה