שיר לערב חג

הזהוב

New member
שיר לערב חג

השבוע רציתי להציג בפניכם זמרת צעירה ופחות מוכרת בארץ. קוראים לה קריניו ניקולאו והיא זכורה לטוב מן ההופעה של מיטרופנוס במועדון "זום" בשנת 1996. אז הופיעה קריניו לצידו יחד עם מריה אלכסיו ופאניס מזיניס. לנערה עיניים ירוקות מדהימות ושיער בלונד-שטני ומתולתל. היא נעימה, דוברת אנגלית שוטפת וקורנת חום. היא שרה ומלחינה שירים והשיר השבוע הוא מפרי עטה. שם השיר : Sou Kanw Ena Dwro מילים : יורגוס קריטיקוס לחן : קריניו ניקולאו מקווה שימצא חן בעיניכם, ממני הזהוב. הקישור

GLGGM

New member
הפך למנהג קבוע

לתרגם (לפחות) שיר אחד בשבוע...! הנה הוא: Σου κάνω ένα δώρο Μουσική: Κρινιώ Νικολάου Στίχοι: Γιώργος Κρητικός Εκτέλεση: Κρινιώ Νικολάου Δένδρο εγώ και εσύ φθινόπωρο μ’αφήνεις τα κλαδιά γυμνά τρέχω να κρυφτώ στο όνειρο στ’ όνειρο που με ξαναγεννά Σου κάνω ένα δώρο σου αδειάζω τον χώρο δεξιά εκεί που κοιμόμουν εκεί που πνιγόμουν άντε γειά Φταίω εγώ που σε λογάριασα σαν νησί που σώζει ναυαγούς μα εσύ σαν άγρια θάλασσα με πετάς σε βράχια και γκρεμούς אני נותנת לך מתנה Music: Krinio Nikolaou Lyrics: Giorgos Kritikos Performer: Krinio Nikolaou אני עץ ואתה עונת הסתיו ומותיר את ענפי ערומים אני רצה להסתתר בחלום לחלום שמוליד אותי מחדש אני נותנת לך מתנה מפנה את המקום בצד ימין היכן שישנתי היכן שנשנקתי היה שלום האשם בי כי חשבתיך לאי מפלט לניצולי ספינות טרופות אך אתה, כמו ים סוער מעיף אותי אל סלעים ותהומות. שבת שלום אחיותיי ואחי ובוא נזכר במשהו שאמרו אנשים חכמים לפני מאות שנים ואנו משתדלים לשכוח כל יום: "ואהבתי לרעך כמוך"

תודה לך אנג'לו על התרגום הנפלא...

תבורך על מה שאתה עושה, במיוחד לשירים ולתרגומים שאתה מרעיף עלינו...

F a d i

New member
תודה רבה לכם זהוב ואנג'לו יקרים

שיר יפה,עיבוד מעניין לבחורה קול נעים (אני צריך להאזין שוב לדיסק של מטרופנוס אולי אוכל לזהות אותה ואת אלקסיו(חבל שבעטיפה האחורית לא כתוב מי שר מה)) תודה זהוב שמחדש לנו כל פעם.. חג שמח

למעלה