וכמובן - גם על זה כבר דיבנרו בפורום
ש שבולת ירוקת העין New member 18/10/03 #23 ועל זה אני אומרת נו, הייתי צריכה לנחש... אבל כמו שאתם רואים, מאז הפעם הקודמת הלכתי הביתה אבל חזרתי לפה על ברכיי, למה? תגידו אתם
ועל זה אני אומרת נו, הייתי צריכה לנחש... אבל כמו שאתם רואים, מאז הפעם הקודמת הלכתי הביתה אבל חזרתי לפה על ברכיי, למה? תגידו אתם
N nutmeg New member 19/10/03 #24 אפשרות ניקוד של תחמנים עם עיניים חלשות: להקליד ב-word עם סרגל ניקוד נוח בפונט קידוש לבנה, להעתיק ולהדביק בפורום.
אפשרות ניקוד של תחמנים עם עיניים חלשות: להקליד ב-word עם סרגל ניקוד נוח בפונט קידוש לבנה, להעתיק ולהדביק בפורום.
ש שבולת ירוקת העין New member 19/10/03 #25 זה מה עשיתי אבל בהעתקה לפה הוא מחליף את הגופן יש אפשרות לשנות פה גופן?
O or99 New member 19/10/03 #26 אין אפשרות לשנות גופן... אבל כאמור, אפשר להדגיש. אגב, אהבתי את החתימה! לדעתי התפילה בהושענא רבה היא היפה ביותר בשנה. ממליץ לכולם לפתוח סידור ולהציץ בהושענות.
אין אפשרות לשנות גופן... אבל כאמור, אפשר להדגיש. אגב, אהבתי את החתימה! לדעתי התפילה בהושענא רבה היא היפה ביותר בשנה. ממליץ לכולם לפתוח סידור ולהציץ בהושענות.
N nutmeg New member 19/10/03 #30 בעסה להיות חתול עכשיו אני מבינה למה הם כאלה אנטיפטים. לא מרגישים מתוק - זה למה!