שיר לסופ"ש

tofit

New member
שיר לסופ"ש../images/Emo175.gif

Alison Moyet
what can I do to make light of this dull dull day what switch can I pull to illuminate the way show me one direction I will not question again for a warm injection is all I need to calm the pain we all need a love resurrection (just a little divine intervention) we all need a love resurrection (just a little divine intervention) what seed must I sow to replenish this barren land teach me to harvest, I want you to grow in my hand let's be optimistic, let's say that we won't toil in vain if we pull together we'll never fall apart again we all need a love resurrection (just a little divine intervention) we all need a love resurrection (just a little divine intervention) show me one direction I will not question again for a warm injection is all I need to calm the pain​

dj80s

New member
כבר כתבתי פה פעם ש

השמועה טוענת שבמקור היא שרה we all need and irrection (מי שלא מבין שיחפש במילון)

ט ו ר ה

New member
גם..כאילו ,מה עושה לך את זה?

את התשובה לשאלה הזו תקשרי ל 'אירקשן'
(ככה אני עושה בכל אופן)

tofit

New member
נורא תלוי מתי ובאיזו תקופה

אני מאוד אוהבת את בואי ,וא-הא ,ויו 2 וגם פקסיז ,ודפש מתחברת יותר לבריטי פחות לאמריקאי קשה לי לענות ,כי אין לי משהו ספציפי שאני חולה עליו, זה בא בתקופות למה שאלת?

adiville

New member
טורה אחותי קלטתי אותך !

פוראבר חרמנית, אה ? גם אני אחותי....גם אני
דווקא אתמול בלילה דיברתי עם ידיד טוב שלי מדנמרק שהוא גם יהיה בברלין וכשהוא שמע שאני שוב רווקה הוא זרק איזה רמז די עבה....
כבר יצא לנו להיפגש כמה פעמים באירועים של אלפאוויל והוא חתיך סוף הדרך !!!! טוב, אם יהיה משהו אני אעדכן אותך

ט ו ר ה

New member
שששש איך את מדברת..

לא יפה אם במקרה הידיד שלך יופיע באחת כזאת, אני אומרת...יאלה לכי על זה

adiville

New member
מצחיק שהזכרת מכונית......

כי אין לו. הדנים הם כמו הולנדים. הם מעדיפים אופניים. למרות שאפשר לראות שם מכונית או שתיים על הכביש
אבל עזבי.... הוא כזה שווה....למי אכפת מהמכונית ?!? והוא גם מעריץ "בכיר" מה שנקרא - הוא מנהל את מועדון המעריצים הסקנדינבי וגם הוא חבר טוב של מריאן וכל החבר'ה מהלהקה. אם תביאי לי את האי-מייל שלך בפרטי אני אשלח לך תמונה שלו. יואו.....עכשיו אני עוד יותר באקסטזה מהנסיעה !!!!

ט ו ר ה

New member
הכל אינטרסים אחותי..

you cant make a sean if you dont have the green משפט מתוך הסרט "המסכה"...

turrican

New member
טופית שיר חזק ואחד האהובים עליי

יצא לי דווקא לשמוע את אלבומה האחרונה של אליסון מויה שנקרא "Hometime" שהוא גם מוצלח בעיני , מאד אישי, שקט , נוטה לכיוון ג'אזי (די ברור אצלה..) שמדגיש שוב את האיכויות הקוליות שלה.

למעלה