שיר לסבא

שיר לסבא../images/Emo53.gif

לסבא היקר שלי יש יומולדת שמונים. אני מחפשת איזשהו שיר שיבטא את זה שהוא אדם מקסים, אנרגטי (טייל בכל העולם בחמש השנים האחרונות), הסבא הטוב מכולם!! אני יודעת שהוא אהב את הספר העץ הנדיב וקנה לעצמו (?!) אז את זה אני כבר לא יכולה לקנות לו, אבל משהו בסגנון..

גרי רשף

New member
אולי טיו אלברטו (דיוויד ברוזה)?../images/Emo22.gif

כל הכבוד לך תרח קטפת ילדונת פרח ילדה בת עשרים ואתם מסתדרים.. היא משכיחה לך עשרים נשים ואל תשכח אתה כבר בן שישים צעיר מכל הצעירים טיו אלברטו. זהו השיר על הדוד (טיו) אלברטו שתורגם מספרדית על ידי יונתן גפן. הוא אמנם רק בן 60 וטרם הגיע לגבורות (80) ואף מגלה נטיות פדופיליות, אבל עם מעט חוש הומור זה יעבור. גם לי יש דוד בשם אלברטו שחוגג השנה 80, וגם עליו יש סיפורים מעניינים, אך אינני בטוח שפורום זה הוא המקום המתאים לכך. נראה..

אתנה33

New member
עץ הכוכבים של חוה אלברשטיין

"לסבי ישנה חצר ועץ מופלא בה אין כמוהו בעולם כך אומר לי סבא לא פירות עליו צומחים כי הרי ממלא הפירות סופם לרקב מי צריך את אלה זהו עץ של כוכבים מאירי עינים שם צומחים הם וגדלים כמו על השמים כשמראים לו תפוחים כל תפוח טוב הוא הוא קוטף את כוכביו ואומר מה טוב הוא הוא אוסף את כוכביו ויורד העירה ביריד ימכור אותם עשרה בלירה בואו בואו אנשים זוהי שעת הכושר כוכבים תקנו בזול ותזכו באושר וקהל גדול סביבו צוחק ומתבדח סבא סבא למה לא תמכור גם חצי ירח וכולם קונים חוטפים גזר צנון ואורז אבל חופן כוכבים לא תודה אין צורך מסתכל בהם הסב ונפשו נרגשת עיניהם ודאי עיורות ואוזנם חרשת הביתה שב הוא עם סלו בלי טיפה של עצב האוצר נשאר אצלו ואצלם הכסף לסבי ישנה חצר ועץ אחד מופלא בה אין כמוהו בעולם כך אומר לי סבא"

למעלה