שיר למעלות

שיר למעלות

הנה אני חולקת עמך את הדבר המדהים שכרגע מעסיק אותי, מנחם אותי, מעודד אותי יותר מכל בימים אלו. שיר למעלות אשא עיני אל ההרים מאין יבוא עזרי. עזרי מעם השם עושה שמים וארץ אל יתן למוט רגליך אל ינום שומריך הנה לא ינום ולא ישן שומר ישראל השם שמרך השם צלך על יד ימינך. יומם השמש לא יככה וירח בלילה השם ישמרך מכל רע ישמר את נפשך השם ישמור צאתך ובואך מעתה ועד עולם. תפילה מדהירה לדעתי נצרף לה את הידיעה שמדובר בפרק בתהילים המה גם שיש לו לחן מקסים של להקת ``שבע``. לשמוע ולהתרגש.

שני.ר

New member
זה הפרק האהוב עלי!

קלעת ישר לפרק הכי אהוב עלי תהילים כא

שני.ר

New member
הי, את יכולה לקרוא לי רק שני

מכירה את הלחן. גם שמעתי מישהו שר אותו עם גיטרה כל כך יפה! חבל שאני לא יודעת מי הזמר. הפרק הכי אהוב עלי בתהילים והכי מדהים והכי מדבר אלי וגם מרגיע

שני בלי ר.

מי ששר את השיר זו להקת ``שבע``, זהו שמם, מישהו מלהקת גאיה הקים. בכל אופן שווה טרחה למצוא ולהנות. היי ברוכה

כתר ארי!

New member
משהו יודע במקרה איפה

אפשר להשיג דיסק של להקת ``שבע`` והאם קיים דיסק כזה?

לכתר ארי!

שלום! אכן כמישהי שכתבה על הלהקה אני יכולה להגיד לך שתוכל למצוא את הדיסק בכל חנות דיסקים רגילה. היי ברוך

כתר ארי!

New member
תודה צרלי וחצי ! ברכתך היתה

צריכה להיות: היי ברוכה. חג שמח ומלא אור!

שלום לך :cool:

כתר ארי יקר שלי!!! אני כל כך שמחה על השתתפותך הפעילה בפורום. יש לזה קשר לערב פסח? גם אני מאד אוהבת את הפרק שרשמה צרלי וחצי. אם ימצא הדיסק בבקשה לידע גם אותי. אוהבת אותך מאד מאד מאד,באהבת אמת ללא תנאי וללא גבול אהבה אין סופית. ותודה על הכל. מיכל

תפילה מדהימה B-)

צרלי וחצי היי! העלית מעל דפי הפורום תפילה מדהימה. חסרים פה ושם מספר יוד`יים. לא נורא כנראה שככה זה צריך להיות. אני חושבת שלתפילה יש כח עצום שיכול לחבר אותנו אל עצמנו בנקודת זמן. התפילה בעיניי בלבד זה שווה ערך למדיטציה: כוונון מחשבות לערוץ אנרגטי בזמן נתון. אם כמה אנשים יוכלו בו זמנית להתחבר לאתו ערוץ או תדר בשפה פשוטה זה יכול להיןת פצוץ חיובי כמובן. ולא סתם אומרים שתפילה יהודית על מנת שתענה צריך להיות מנין של אנשים בעלי כוונות טובות ומכווננים באותו מועד לאותה תפילה. אז תמשיכי לשתפנו בהברקותייך הנפלאות. הרבה חום ואהבה ללא גבול וללא תנאי. מיכל

למעלה