שיר למחשבה

לפחות במקרה שלי...

ינוקא1

New member
אני לא צריך שהצד השני יקשיב

בשורה תחתונה אני אגואיסט.
אני כותב בשביל עצמי.
(ובשורה עוד יותר תחתונה גם לא אכפת לי מה יחשבו עלי).

אני צריך רק להרגיש נכון עם מה שאני כותב.

ולפעמים להיות מניאק זה הדבר שמרגיש הכי נכון.

סתם לא פשוט פעם הבאה אתה תריב

עם עצמך...
אני לא הולכת אפילו לפתוח את ההודעות שלך
כשהן תוקפניות ומעליבות.
אבל אתה אגואיסט ואגואיסטים אוהבים לדבר עם עצמם
אז סבבה

מיזה 10 שנים ואולי קצת יותר שהייתי חבר פעיל בפורום, בשנים מסוימות אפילו פעיל למדי. מבחינתי, הר ההבלים פה בפורום רק הולך וגובֶהָ, גל ההבלים רק הולך וגואה עוד ועוד - והניסיון לדחוף בדחק איזשהו דבר בעל משמעות הוא מאמץ אדיר שתועלתו אפס והנזק עשוי להיות גדול עד מאוד (לאו דווקא לי). ממזמן עברו כבר הימים בהם גם אני, כמוך, הפקתי את אותה התועלת שאתה מדבר עליה, ולכל דבר מגיע זמן סיומו. הסיבה שאני עדיין מציץ כאן ולעיתים נדירות גם כותב משהו היא כי אני סתם מכור לפורום הזה, אבל ההתמכרות לו עוברת ממני כי אפילו מעט עונג אני כבר לא מפיק כאן יותר. אתה ביחס אליי עדיין בשנותיך הראשונות כאן, אז אתה כמובן חווה את הדברים אחרת ממני.

לגבי המשפט האחרון שלך, ובכן, בחלקו סוג של הבל. לא היית במנזר ולכן אינך באמת יודע מה ניתן, או לא ניתן, להפיק ממנו ולאילו עומקים אפשר להגיע. יחד עם זאת יש מן הצדק בדבריך משום שכתיבת הדברים והנגשתם לאחרים מעצימה ואפילו מגשימה ומביאה לכלל השלמה תובנות שהיו בנו "בעבודה".

הכל טוב

שנטידווה

לא צריך כבר שום דבר

אפשר להמשיך לתת לפורום להישאר כפי שהוא ופשוט לעבור הלאה. לא תמיד צריך לתקן/לשפר את הדברים ואפשר גם לתת להם לנוע בכיוונם שלהם. בשבילי הפורום הפך למקום רע, אבל ייתכן שבשבילך הוא מקום נפלא. אז מי שהפורום בשבילו הוא מקום נפלא - שיישאר כאן. אני לא רוצה להישאר כאן יותר. זהו. צדק הנזיר פניננדו המכובד שאמר שהפורום אינו הפורמט המתאים לדון בו אודות הדהרמה, ואני יש לי רק את הדהרמה לכתוב ולקרוא אודותיה.

אם תמשיכי לכתוב אליי ייתכן ועוד אענה, אבל די לי כאן. פשוט נאמר שלום.

שלום.

אתה גורם לי בכל אופן

לחשוב שאני צריכה להיות פה רק רצינית כי אחרת שטויות מבריחות קוראים.
אז אני לא אעשה פה יותר את השטויות שלי.

אני לא גורם לך לשום דבר

אלא את משום מה חושבת שכשאני מדבר על הבלים אני מדבר על הדברים שאת כותבת, או שצריך לכתוב רק דברים "רציניים". את לא בת יחידה של אלוהים וגם לא הציר שעליו כל העולם מסתובב. אין שום קשר בין הדברים שכתבתי אלייך בשום אופן. את יכולה לרדת מהעץ הזה ולחזור להרגיש בנוח.

מה בכלל גורם לך לחשוב שאני מתכוון אלייך או קושר אותך לדבריי שלי?

כי העירו לי לא מזמן על

דברים שכתבתי ואני די כותבת הרבה
ודי משתלטת באופי שלי. וכן אני חושבת שכל העולם סובב סביבי

כמו בחורה ממוצעת

ובכן,

אני לא יודע מי העיר מה, אבל אין שום קשר בין דבריי שלי למה שאת כותבת. אני מדבר על הבלים אמיתיים שהם חצאי אמיתות, עובדות שמעורבבות עם דמיון ובורות משוועת של חלק מהכותבים כאן. את פשוט לא נמצאת בנישה הזו

וטוב מאוד שיש לך חוש הומור

למעלה