שיר ללא שם.

alpha80

New member
שיר ללא שם.

זה השם של השיר שמופיע בצידו השני של הסינגל המעולה של HEAVEN 17 מ 1983 COME LIVE WITH ME תוכלו להוריד אותו פה. וחוץ מזה, יש עוד שיר שתוכלו להוריד - מייק אולדפילד - בקטע מתוך האלבום QE2 מ 1980 ושמו SHEBA. מומלץ. תהנו. אורן

greenzg

New member
זה מתחיל קצת לעצבן אבל

נמאס לי להגיד "זה אחד השירים האהובים עלי ביותר" -אבל שמו ביומיים האחרונים מקבץ שלהם !!! יש למישהו עוד שירים כאלה - שאיך שאתה שומע אותם, אפילו פעמיים ביום- את/ה קופץ - מגביר ווליום - מהנהן בראש וחיוך נשפך על פניך? אתמול שמעתי , בגלגלצ דוקא, את JUST AN ILLUSION וצרחתי (יחד עם בתי שהסכימה איתי שזה שיר גדול) בטירוף !

ט ו ר ה

New member
נחמד

הזכיר לי קצת את אולטרווקס (משום מה) הקטע השני של מייק אולדפילד מממ לא ממש התחברתי אליו סחתיין אלפא על הקישורים אבל אני עדיין ממתינה לקישור של אלטון ג'ון...

turrican

New member
היי טורה

אלפא בתור חובב אלטון ג'ון לדעתי יכולת למצא שירים יותר נחמדים.. אני דווקא בעד: Nikita או i guess that's why they call it bluez או i am still standing או Sad songs אפילו הייתי מתפשר על Daniel שהוא שיר מקסים בעיניי...

Ovi Basha

New member
אני הייתי מוסיף עוד שיר

גם הלהיט Little Jeannie של אלטון ג'ון משנת 1980 הוא לטעמי שיר מצויין ( וזאת למרות שהוא לא מופיע דרך קבע באוספים שלו ).

alpha80

New member
דוקא בגלל זה.

ובגלל מה שעובי כתב. את ניקיטה כולם מכירים והוא מופיע בכל אוסף, כנ"ל כל השירים שהזכרתם. חיפשתי שיר קצת יוצא דופן ונדיר שלא כולם מכירים ולא מוצאים באוספים.

למעלה