שיר ללא פזמון:

שיר ללא פזמון:

פזמון:שיר ללא פזמון.שיר עלוב ללא אימנון...שיר מסכן.שיר יתום...לא הייה לו אב. שיכתוב לא תפזמון...!בית:היו הייה משורר...פורט גם מגטר...מלחין כותב גם מזמר...יום דכאוני אחד...בחצר מתחת לעץ ישב בדד...את הגיטרה על ברכיו הפך...ואת ידו לעפרונו הוא שלח...והחל לכתוב שיר על האהבה...התחיל לכתוב את הבית.מה יהיה הפזמון הוא לא ידע...אך עייפות עליו ירדה...ולפתע נפלה עליו תנומה...והשיר נשאר...פזמון:שיר ללא פזמון.שיר עלוב ללא אימנון...שיר מסכן שיר יתום...לא הייה לו אב.שיכתוב לו תפזמון...בית שני:וכך השיר נשאר...בודד גלמוד לא מוכר...כי שיר בלי פזמון כלל לא נמכר...עצוב ומדוכא...הוא יושב ומצפה...מתי יבוא גואל אוי מה יהיה...ופתאום המשורר קם...צופה לכאן ולשם...אך הדף היקר לו נעלם...נשאה אותו הרוח... ככדור הפורח...אוי נאנח המשורר לפעמים הטבע הוא זה שלוקח...והדף מתנשא באוויר...אך עדין נשאר השיר............פזמון:שיר ללא פזמון...........................................!בית שלישי:ברחוב רבי עקיבה 8 בעיר בב הקדושה...יושב לו שם במרפסת הד"ר עם תה ועוגה...הגיטרה מונטת למרגלותיו...אך הוא מעדיף ללגום עכשיו...פתאום הוא רואה נייר ישן שמתעופף לו ברוח...נופל בדיוק על הגיטרה הד"ר בא ולוקח...מתעמק וקורא...מתעצב קצת בוכה...מחליט שהוא יעשה מעשה ...יכתוב לא פזמון ולאב לו יהיה...שיר יתום הוא כבר לא יקרא...פזמון:שיר ללא פזמון.................יש לא מאמץ שעשה לו אימנון!!!חח חברים...אין לי מושג איך נפל לי הרעיון...אבל הוא פתאם נפל...ומייד נכתב. .הפלקה של הדקות האחרונות.אני כותב משפט ולא יודע מה הבא אחריו. .לילה טוב. .יש לי ילד...

למעלה