שיר לילה טוב לג'וני

שיר לילה טוב לג'וני

גם כשאתה מחחזה למאפיונר גם כשאתה בלשי וקודר גם כשאתה עיתונאי מסומם גם כשאתה המאהב הגדול בעולם גם כשאתה תמהוני ומופנם גם כשאתה סוכן מושחת גם כשאתה צועני ללא חת גם כשאתה פיראט מופרך גם כשאתה מחזאי מוצלח גם כשאתה רוצח נמלט גם כשיש לך מפעל שוקולד גם כשאתה יצור חיוור ומוזר וגם כשאתה בכלל מצויר בליבי תמיד תשאר גו'ני שלי האהוב ביותר ותמיד עם אותה שאלה רטובה ג'וני מתי כבר תעשה לי טובה? מצטערת על הפיגור, אבל אני ממש אבל ממש שפוכה. אוף נמאס לי כבר לא להרדם אף פעםםםםםםםםםם ואין לי מה לקרואאאאאאאא.

adi2121

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

ותמיד עם אותה שאלה רטובה ג'וני מתי כבר תעשה לי טובה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גברת דפ

New member
וואי זה ממש יפה!!

*רצה וחונקת אותך ושואבת את הכישרון* וואי זה משמ יפה :] גם אני כתבתי שיר על ג'וני ^^" אבל אני לא חושבת שאני אי פעם ישיים אותו פה :]

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול, גדול. ממש אהבתי
חחחחחחחח

adi2121

New member
שנייה גם אני :p

ג'וני הו ג'וני, אתה חתיכוני, ג'וני הו ג'וני , עשה לי ילדוני, ג'וני הו ג'וני - שיחקת פעם נהג טקסי, ג'וני הו ג'וני- אתה סקסי :p חחחחחחחחחחח נו , ביאליק .

Smiled

New member
חחח

אהבתי שניסית לחרוז את טקסי עם סקסי...חחח ולשיר למעלה, מוכשרת! צ'או

Anwanis

New member
חחחח, ממש יפה!

צריך לעשות ספר עם כל השירים המופרכים שאנחנו כותבים על ג'וני... :)

וגם הציורים!חחח. איזה מתוקות אתן:)

הייתי ממש נבוכה אחרי ששלחתי את זה, אבל עייפה מכדי לצנזר את עצמי. אבל טוב שצינזרתי לכן כמה מהשירים הבאמת מביכים שאני כותבת
בכל אופן השיר של adi2121 גדול! אני זוכרת מתי הוא היה סקסי(תמידדד), אבל לא זוכרת באיזה סרט הוא היה נהג טקסי, רענני לי?

Anwanis

New member
אני באמת לא יודעת

למרבה הצער, עוד לא ראיתי את כל הסרטים שלו. חסרים לי כמה במאגר... כן. סקסי הוא תמיד. :)

חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo54.gif

אהבתי את השורה האחרונהה1!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה