שיר לילד שלי....

אתושקה

New member
שיר לילד שלי....

אמצע הדרך.... הד רחוק של צחוק מעומעם של ילד לב כואה מעוצמת הכמיהה רוצה להזיל דמעות של אושר רוצה לצעוק לאופק האינסופי אוהבת אותך ילד שלי אוהבת אותך עוד בטרם הסתיימ היצירה מדמיינת חיוך תם, ריח מופלא, מגע... אני מחכה לך ילד שלי מנשקת אותך ילד שלי מלטפת אותך תינוק רך שלי ובינתיים ברקע...הד רחוק של צחוק מעומעם של ילד שעוד לא נברא... סליחה על המלנכוליה שהשתלטה עלי על הבוקר... עצוב לי היום... וזו הדרך שלי להתמודד אתי

נועם@בת

New member
אתושקה, אני מזדהה עם כל מילה

פרטת בעדינות על המיתרים הכי חבויים שלי, ובטח גם של היתר. הרצון הזה לגעת בילד שעוד לא נולד, יחד עם החשש לחוש אותו לשניה, ואז לחזור למציאות הריקה. זה מה שמנגן בי כל הימים. אני מייחלת לחלום על הילד שלי, ולו רק כדי שאוכל להנות מכמה רגעי אושר גנובים. פעם עצמתי עינים, ובין ערות לחלום ראיתי את התינקות שלי שרק התחילה ללכת, עם תלתלים ארוכים, ופרצוף מתוק שחותמת בנות משפחתי טבוע בו. התעוררתי מהחזיון הזה עם אושר/כאב עצום. אני כל כך מבינה אותך |אנחה כבדה|
נועם

א י נ ס

New member
מתפללת בשבילכן../images/Emo63.gif

וגם אם מתמהמה, בסוף, אני מאמינה, יבוא תינוק וימלא את חייכן באורו המתוק.

oc101

New member
משרשרת הודעות....ילדה טובה.. ../images/Emo141.gif

לא יכולתי לכתוב את ההודעה בשירשור של הריון... היה לי קשה למצוא הודעה "רגילה" , אבל אין טענות שהפורום ישאר ככה (אולי אני אדבק בחיידק ...) אני עצובה
ביום שני האחרון אושפזתי בבית חולים עקב כאבי מחזור והתייבשות , זה היה נורא , האנדו הזה הורג אותי ! אני מפחדת מהמחזור הבא - אישי אמר שצריך להכניס אותי מהר להריון , נו דאה ! היום אני מתחילה מחזור של איקקלומין בתקווה שיש תקווה ! יש לכן עיצה איך להתמודד איתו ? "דלי המיואשת" אמרה לשתות הרבה מים, למה ?
ועוד משהו מעצבן , אתמול סיפרתי בעל כורחי שאני צריכה לעשות US והחמה "החמה" שלי שאלה: "יש משהו שאני צריכה לדעת ?" מזל שיש בפי את התשובה הרגילה "בדיקות שיגרתייות של חצי שנה..." אני שולחת לכן תמונה מצחיקה ועצובה , לי זה העלה חיוך שלכן (מקווה לא להרבה זמן ) עם כוחות מחודשים למחזורים איומים ... הצעירה בבשלניות

באאבו

New member
ילדה טובה שלי...../images/Emo24.gif

OC101 יקרה, (מאיפה השמות האלה, לעזזל??
) קראתי את ההודעה שלך, גם צחקתי, וגם התעצבתי... אין לי מושג על מה "דיברת" שם.. לא מכירה שום דבר מתרופות האלה (פרט לאיקקלומין, שאת הסטאג´ עליו אין אחת שלא עברה). רק רציתי לשלוח לך קצת כוחות (צריך פה איקון של שמשון הגיבור.., אבל בינתיים קחי את אליהו הנביא - שמעתי שיש לו כוחות רוחניים
).- מקווה שתתחזקי, תרימי את הראש , תשתי הרבה מים (זה עוזר במקרה של התייבשות
.. אבל גם לציסטות, אם יש). לגבי החמה
- אני מבינה את הכעס שלך כלפיה
.. ואני לא רוצה חלילה לשפוט אותך, ולהגיד לך איך להתנהג..אבל את יודעת, אני משתדלת לכעוס על כל העולם שמעיז לשאול, רק לא על ההורים. כי לפעמים אני חושבת שהתשוקה שלהם לנכד כל כך גדולה, שהם לא באמת מבינים כמה הם "מזיקים" עם השאלות. כשהדודים שואלים, שאני יכולה לסווג את זה כ"חטטנות", אבל להורים אני הרבה יותר סבלנית. פעם אבא שלי שאל אותי אם אני בהריון (אחרי שהוא ראה שיצאה לי הבטן..
- אז הסברתי לו שזה רק "אויר", התפשלתי נורא.. אבל מאז הוא לא צייץ, ואני לא כועסת). בקיצ, OC101 - לא כתבתי לך הרבה שיכול לעזור לך - שוב, כתבתי רק לשלוח לך |חיבוקים| |חיבוקים| וכוחות..
... שבת שלום שלך, באאבו

oc101

New member
אנדו=אנדומטריאוזיס

זה לא תרופה אלא מחלה ! שלא ממש עוזרת לי בשאיפות להביא ילד לעולם ! תודה על החיבוקים !!! הצעירה בבשלניות

באאבו

New member
אוי, אני נורא מצטרת...../images/Emo2.gif

לא היה לי שמץ של מושג. אפילו לא חלקיק... תרגישי טוב מתוקתי, באאבו

נועם@בת

New member
אוווף, לא נעים. אם את מתייבשת אז

ברור שאת צריכה לשתות הרבה. אני לא חשובת שהשתיה קשורה לאנדו. מה ל´שות, האיש שלך צודק
ההריון מגמד את האנדו, ולפעמים גומר אותו באופן בלתי הפיך. נו, אז מה הבעיה? מה, את לא מאותן נשים שרק מריחות אתה בעל וכבר נכנסות להריון
לא נורא חמודה, נקוה שלא יהיו עוד מחזורים איומים, ומספירת חודש בחודשו, תעברי לספור חודשי הריון
תחזיקי מעמד אוסי, ותבשלי לנו רחם מלאה בכל טוב. נועם

oc101

New member
חמסה ../images/Emo57.gifחמסה , חם חם היום../images/Emo129.gif

תודה חמודה ! המים זה לאיקקלומין ! לאנדו יש דיאטה יותר גרועה :בלי מוצרי חלב , לא קפה/תה , לא אלכוהול ויש עוד מלא "לא" , אבל חליק ! אוכלת כמעט הכל הצעירה בבשלניות

צעירה בבשלניות - מה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

באמת - למי שיש אנדו, בלי מוצרי חלב
איזה עוד לא...... (לגבי אלכוהול, שטויות, לא בשבילי, חוץ מ- 4 קושיות) אבל למה? מי אמר לך? האמת שאצלי יש בינתיים רק חשד לאנדו, אבל הסימפטומים מראים שבכל זה זה. אני אהיה יותר חכמה ארחי ה- 9/4 בו אני אעבור ללפרוסקופיה שזה בשביל לראות מה בעצם יש לי ואם זה באמת האנדו. אבל למה אסור, הבטן "הריון" שלי היא בגלל כל מה שאני אוכלת ואני לא יכולה בלי, אני נהנית מלאכול... דרך אגב - כל הכבוד לך נועם אם האסורים שלך, איך את מחזיקה מעמד? באמת כל הכבוד.... נ.ב.: מגיע לי מזל - טוב, התחלתי עם חומצה פולית (של סולגר), אני יודעת שזה לא מה שיכניס אותי להריון אבל אולי הגוף יגיד "אה, חומצה פולית, באמת רצית הריון? עכשיו אני מבין..." ובנוסף, לאחר שביקרתי באחת החנויות של GNC (רשת לויטמינים למיניהן), המליצו לי לקחת "PRE-NATAL-FORMULA" שזה גם טוב... אז התחלתי גם את זה (אתמול).. סתם הערה שרציתי לומר... ד.

oc101

New member
קודם כל חלב מגרה רירית

וחלק מבעיית האנדו זה שהרירית יוצאת מהרחם ולא מצליחה לצאת החוצה מהגוף כמו מחזור רגיל וכך יוצרת את הצלקות ציסטות ואנדומטריאומות . יש לי ספר על תזוהנ עם אנדו שליאור של חנה המליץ עליו, בננו (שהוא לא יעלב) יש לי את הספר כבר חודשיים , הוא נראה כל כך מדכה אז הרשתי לעצמי לרפרף בו ...ואלא הממצאים המשמעותיים:חלב קפאין ואלכוהול . באמת זו הזדמנות שאני אקרא אותו בעיון - הרי זה לטובתי
מאחלת לך הבחנה משעממת-ללא אנדו וגם אם יש זה לא סוף הסיפור ! שלך הצעירה בבשלניות

הלוואי - מהפה שלך ל...

הלוואי שבאמת זו לא אנדו... בינתיים אני ממשיכה כרגיל, אוף איך אפשר ללא מוצרי חלב
אבל תודה לך צעירה, לאחר הבדיקה אבדוק אם אני צריכה ממך את שם הספר... שוב תודה. ממני ד.

למעלה