הפרטים...
כותב עיקרי: ג'ון.
ראה אור ב-
Yesterday...And Today ב-20 ביוני,1966. (US)
Revolver ב-26 בספטמבר,1996.(UK)
Anthology 2 ב-19 במרץ,1966.
הוקלט ב-27 ו-29 באפריל,5 ו-6 במאי 1966. הטייק הנבחר: 13. אורך השיר: 2:58 דקות.
השיר נכתב בתקופה בה ג'ון החל להשתמש בסמים על בסיס קבוע יותר,מה שהעניק לו השראה רבה אך גם ישנוניות יתר לפעמים,עד כדי כך שלא היה יוצא מהמיטה.בתקופה הזו,אגב,גם כתב את Being for the benefite of mr. kite.
למעשה השיר נכתב על כך שפול,שבתקופה זו כבר החל להראות סימני מנהיגות ולוודא שיגיעו לכל חזרה, היה מופיע בביתו בשעות אחה"צ והיה מוצא אותו ישן,בלי אפשרות להעיר אותו בכלל.
אך לפי גרסה אחרת השיר נכתב לאחר שג'ון קיבל בדואר הודעה שיש לו חוב של 12 פאונד ו-3 שילינגים על רשיון הרדיו שלו (?)
קטע הנגינה על הגיטרה מנוגן הפוך בהקלטה- לראשונה בשיר ביטלס. הקטע הזה היה המסובך ביותר בכל ההקלטה: למעשה מה שקרה הוא שג'ורג' היה צריך לחבר נעימה נעימה לשמיעה,ואז לבקש מג'ורג' מרטין לכתוב אותה בהיפוך,רק כדי שההקלטה תנגן אותה שוב בהיפוך...כך שלמעשה חזרו לנעימה המקורית של ג'ורג'.(מבולבלים? גם אני...)
אם מקשיבים היטב אפשר לשמוע בדקה ה-1:57 איך ג'ון אומר "Yawn Paul" (פהק,פול) ובדקה השנייה-הוא באמת מפהק...
המילים. יש לי סנטימנטים עזים מאוד לשיר הזה...בתקופה מסויימת כל כך אהבתי אותו,שהייתי שומעת אותו בלופים. במיוחד הקטע של Keeping an eye on the world going by my window וההרמוניה המופלאה שבו-תמיד עשה לי צמרמורת... עוד משהו שאהבתי זו הגרסה הבתולית שמופיעה ב-Anthology 2, כשבפתיחה שלו שומעים את ג'ון אומר "I'm only sleeping,take..." זה היה חמוד מאוד. אין מנוס.5 מושלם.