שיר ליום שישי

הזהוב

New member
שיר ליום שישי

כדי לשבור את השיגרה הרי לכם הפעם שיר ליום שישי דווקא. הזמרת היא אפנדולה ראזלי ששרה "בלדה קטנה" (Mikri Balada). מילים ולחן : ואגגליס יאנאקיס תרגום: אולי אנג'לו, אם יסכים לתרגם. שבת שלום ידידי מהזהוב. נ.ב. תודה מיוחדת לג'ולי שופן על העזרה.

איזה איכות...

ואיזה עיבוד נוגה וכובש עם הצ'לו... ללקק את האצבעות והאוזניים!!! זה ממתחבר לי ל שירה אנגלית (בלדות) של סוף ימי הביניים עם קצת יותר מודרנית של סוף המאה ה 18 ...+מנדלסון, שוברט... כל הכבוד אני מבינה שהזהוב בדרך לחזרה בתשובה...חחחה (בינתיים הוא רק מסורתי.......שיר בכל שבוע)

גלגם...

אתה האורים והתומים בענין התרגום... לא הכל הבנתי על המסע הצבעוני הזה שנע עם הכוכבים... היידה....

F a d i

New member
ושוב תודה לזהוב...יופי של שיר

ועכשיו אחרי ששמענו אותה(גם בתכנית האחרונה של אנג'לו)...נותר רק לראותה...
תודה וסופשבוע נעים

כרגיל הזהוב מעשיר אותנו בעוד שיר

מעניין על גבול הקלאסי, מעניין יהיה לשמוע את הזמרת חי, ובטח אם היא נשמעת כך, כולנו נהנה ממנעמצי קולה...שוב תודה לזהוב, תבורך...

כרגיל הזהוב מעשיר אותנו בעוד שיר

מעניין על גבול הקלאסי, מעניין יהיה לשמוע את הזמרת חי, ובטח אם היא נשמעת כך, כולנו נהנה ממנעמי קולה...שוב תודה לזהוב, תבורך...

אפנדולה ראזלי. יאסו מנגאס.

שלום חברים מזמן לא נכנסו . השיר יפה מאוד ובבקשה האם אתה יכול ממש להפגיז אותנו בעוד שירים 15 לאפריל אני והקבוצה שלי שלומדים יוונית בכוחות עצמנו (עם עזרה של ההורים ) הולכים להופעה במוזיאון ת"א ואנחנן לא מצליחים להוריד ולמצוא שירים שלה. יאסו מנגאס. בתודה מראש חג שמח ושבת שלום. משפחות-גרשון+נחשון.

GLGGM

New member
שיר לשבת

Μικρη Μπαλλαντα Μουσική και στίχοι: Βασίλης Γιαννακάκης Σε απάτητα μέρη ταξίδι κοντά σου θα ‘ρθώ σαν παιδί απ’ το χέρι παραμύθι κυλάει στο νερό Στ’ανοιγμένο σου δίχτυ ποιός αγέρας με ρίχνει με καρφώνει κι εγω σπαρταρώ Στ’ ουρανού σου το χρώμα που απλώνει στο χώμα σαν λουλούδι με κόβεις μικρό Σε απάτητα μέρη που δεν πρόλαβα μόνη δώ μια γουλιά καλοκαίρι φύλαξέ μου και φέρε να πιώ בלדה קטנה Music & Lyrics: Vassilis Giannakakis Singer: Afentoula RazeliTאל מקום לא נודע אצא למסע לבוא אליך כמו ילד האוחז ביד אמו הסיפור מפליג על פני המים איזו רוח מפילה אותי על רשתך הפתוחה כמו דג מתפרפר בקצה הצלצל תחת צבעי השמיים שלך הנפרסים על פני האדמה כמו פרח קט אתה קוטף אותי אל מקום לא נודע שטרם הספקתי לראות לגימה מהקיץ שמור לי והב לי ללגום שבת שלום

הזהוב

New member
תודה ידידי אנג'לו

ידעתי שאפשר לסמוך עליך כי תכניס חיים לשיר עם תרגומך המעולה. שבת שלום ותודה שוב.

odeliaabut

New member
אחלה תירגום

איזה כיף לכולם שאתה עוזר להם ולי לא אני מחכה עדיין לפירוש שלי ואין מה לומר בורכת במתנה גדולה לדעת את השפה ולמה אתה יותר לא משדר אצל ירון אהבתי לשמוע

GLGGM

New member
אודליה לא לחתוך את וורידים...

כל דבר בעיתו. אין כיודע חובה לאיש להענות לכל בבקשה מיד עם הגשתה. הנה התרגום של השיר שבקשת, נשמע מעבודות הבוסר הראשונות של NATASSSA THEODORIDOU שבנתיים למזלם של הזמר היווני האיכותי ושל אוהביו שינתה כיוון ופנתה לאיכויות ולא לשוברי קופות של חברות התקליטים. מעט לפני 11 NATASSA THOΕDORIDOU מעט לפני 11 כל מבוקשך נמצא ולך מלואו ההגנות לאזן את המצבים מה הרחיק אותך ומה החזירך אתה מסרב לאומר מעט לפני 11 וכל מה אתה לא מבקש מצאת במקום אחר מקום בן אתה אוהב קשה לי לראותך מביט בשעונך השעה שתיים. לו את נשיקתך היה לי אך לרגע להרגיש איך שאתה בוער השעה חמש. לו יכולתי נפץ את עיניך לרסיסים לראות אותך בוכה השעה שש. והירח הזה נשבע לך ביקר לי לו היה מוריד לי נשיקות השעה עשר. לו הדרכים נסגרו כדי שלא לא ייקח אותך חיבוק זרועות אחר מעט לפני 11 אתה אומר לי " את חסרה לי מאוד" שוב איאחז בהגזמות תמיד הלכתי לאן שביקשת כמו בובה שמשכת בחוטיה מעט לפני 11 ואני מרגישה שיש לך חוב לאהבה אך לפני שאתה הולך קשה לי לראותך מביט בשעונך שבת שלום והחלמה מהירה משיר דיכאוני זה גם במילותיו וגם בביצוע.

yannhs

New member
ד'קה- נה 'קלינן אי ד'רומי

גיה נה מי סה פארי אי אלי אנגאליה איזה פיוט, איזו התעלות, איזה תענוג

odeliaabut

New member
אני מורידה את הכובע

אין אין אין אין עשית לי את השבת וראשית אני מתנצלת אם לפניה שלי היה טון "מחייב" פשוט נקשרתי לשיר(כמו שהסברתי לך) והוא היה חשוב לי תודה תודה תודה ושבוע טוב

למעלה